Jelenleg már lassan négy éve edzek tisztán és semmi hatása semmi fejlődés legalábbis én így érzem magam miért nem fejlődnek az izmaim rendesen vagy legalább átlagosan?
Figyelt kérdés
Miért van ilyen nagy a hasam és miért nem bírom ledolgozni a felesleget. 160cm vagyok és 67KG jelenleg.Kérlek segítsetek értelmes tanácsal stb mert már nagyon idegesítő hogy kidolgozom a belemet is napról napra és semmi hatás szinte míg mások negyed annyi idő alatt fejlődnek is. De ez már 4 év.
Miért nincs lapos hasam. Vagy miért van ennyire kint a hasam?
Mert szinte semmihez nem értek mert akármit akarok megtanulni az sose marad meg.És minden időmet ennek szenteltem eddig is és ha még ez se meg akkor ennyi volt minden.
23 vagyok
2015. ápr. 27. 00:42
11/11 anonim válasza:
Hát igen, látszik, más így a helyzet, már a hátad helyzetéből kifolyólag másképp mutat ugye a mellizom, a has, a váll, a hátról meg ne is beszéljünk. Hány fokos a ferdülés? Amit tudok javasolni az az, hogy válts edzéstervet. Attól, hogy annak a srácnak az a program bevált, neked még nem lesz olyan tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!