Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem fejlődtem ki rendesen? 14/L

Nem fejlődtem ki rendesen? 14/L

Figyelt kérdés
Szoktam masztizni dörzsölős mozdulatokkal, de mikor szemügyre veszem tükör előtt magamat,nem látom a csiklómat se maszti előtt se után...Nem fejlődött volna még ki? Anyum is későn érő tipus volt ,szóval örökölhettem.De ha nincs csiklóm akkor is elélvezhetek,mert valahogy el szoktam az biztos.

2014. jan. 3. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ott van az, csak kicsi, nyugi:)

nincs semmi bajod:)

2014. jan. 3. 14:47
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Szerntem maszti helyett a biológia könyvet olvasgasd. A csikló már születéskor ott van, nincs olyan hogy később fejlődk ki.
2014. jan. 3. 14:49
 3/12 A kérdező kommentje:
de amikor nézem magam tükör előtt és ugy masztizok, és a csiklómat próbálom izgatni,nem élvezek el ,csak amikor gyors dörzsölős mozdulatokkal csinálom
2014. jan. 3. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Minden lánynak VAN csiklója! Ja bocs az afrikai lányoknak nincs. De te nem afrikai vagy.

Viszont van akinek kisebb, van akinek nagyobb. Nem valamilyen hatalmas dolgot keress. Fél centi az átlag!

[link]

2014. jan. 3. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Van csiklód, csak kicsi.
2014. jan. 3. 14:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen méretű, alakú dolgot keresel?? Ne azt vedd alapul, amit a hentaikban láttál. :DDD
2014. jan. 3. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Az oldalt amit be linkeltem nézted már? Ott is van egy nagyobb és egy kisebb mérető csikló képe. Neked is a kisebb van.
2014. jan. 3. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Inkább örülj neki hogy aranyos kis csiklód van, nem valami salátapunci. Mi fiúk nagyon díjazzuk a kis csiklójú lányokat.
2014. jan. 3. 15:01
 9/12 A kérdező kommentje:

igen néztem amit belinkeltél :)

köszi a válaszokat :D

2014. jan. 3. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Megtaláltad már a sajátodat???
2014. jan. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!