Nektek ki a kedvenc testépítőtök?
Naturálban nekem Illés Norbi
Ismertebb közül: Vörös Zoli nagy kedvenc meg még Bohos talán Ja meg Molnár Peti is nagy kedvenc.
De amúgy monti:D
Vörös Zoli a legismertebb natural.
Naturok közül lenard lajos.
"Szerintem a testépítők undorítóak. Kinézetre semmi esztétikusat nem találok bennük.
Egy Lazar Angelov, Greg Plitt sokkal inkább esztétikus és nem mellesleg nem csak a súlyokat tudják emelgetni és nem olyan sérülékenyek mint a 100+ kilós testépítők."
Mert Lazarék mit építenek, házat? :'D Mondjuk Greg Plitt már nehezen emelgeti a súlyokat...
Nekem lábilag Tom Platz. Guggolás mindhalálig!!!
Fiam jó ha tudod hogy van testépítő és Fitness modell kategória és a kettő nem ugyan az. Mint ahogy a sprinter sem azonos a maratoni futóval.
A Fitnessnél az esztétikum számít illetve talán gyakorlatokat is be kell mutatniuk a színpadon, amíg a testépítők csak pózolnak és a lényeg hogy minél nagyobb izomtömeggel minél arányosabbak legyenek.
"Mint ahogy a sprinter sem azonos a maratoni futóval. "
és nem mind a kettő FUTÓ?!! Egyik rövidtáv másik hosszú, attól még FUTÓ mind.
Az a baj hogy te az alap halmazt veszed és ezért nem érted a dolgot.
Miért szerinted semmi különbség nincs egy fitnesses és egy testépítő között? Ennyi erővel azt is mondhatnád hogy egy mesterlövész megy egy gyalogos ugyan az mert mind a kettő kezében fegyver van, vagy egy Ferrari ugyan az mint egy Suzuki mert mind a kettőnek 4 kereke van és autónak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!