Nagy Hunor testépítőn, a növekedési hormon jelei látszanak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a hasra, orra, állra, fülre.2015. ápr. 25. 17:19
1/9 anonim válasza:
Nem látok nagy hasat nála, melyik képre gondolsz?
2/9 anonim válasza:
és ezt mi ismeretlenül honnan tudjuk?
nem vagyunk az orvosai, láttad a vérvétel eredményét?
vagy anatómiai vizsgálatot végeztél nála?
vagy mindezt csak egy képről akarod megállapítani?
3/9 anonim válasza:
A nagy has az nem a növi miatt van.
4/9 anonim válasza:
Lehet attól, mert a növi a belső szerveket is növeli. De nála nem latok ilyet. Ettől még mehet nála növi, ezt nem tudjuk.
5/9 anonim válasza:
Először inkább a csípő szélesedik ki, meg az arc torzul. Amikor már a belső szervek nagyobbodnak meg az erősen akromegália.
6/9 TallandThin Boy válasza:
7/9 TallandThin Boy válasza:
Az egyik BBTV-ben pont néztem, hogy nagyon nagy hasa van. Azthiszem a Cutlerben edzettek.
8/9 anonim válasza:
Nem érted. Zsírosan jó hogy van bél. De akkor növi, ha full szálkásan is beles. Mint pl a profik. Remélem vagod és nem velem kell kötekedni.
9/9 TallandThin Boy válasza:
Én így vettem észre. Az egyik képen pl látszanak a kockái, de nem mondanám, hogy lapos a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!