Kox mennyire veszélyes? Van egy ismerösöm a kondiba most fogott neki egy kurának, megprobáltam lebeszélni rólla de nem sikerült. Milyen mellékhatásai lehetnek?
Figyelt kérdés
100 darabot vett azt hiszem, lehet valami baja tőlle?
Vett fele májvédőt is
2015. ápr. 21. 20:29
1/6 anonim válasza:
A tablettás szarok veszélyesebbek, és nem ajánlom azoknak akik nem értenek hozzá. Lehet bármi: máj és vesekárosodás, szív és érrendszeri bajok, hajhullás, hormonháztartás felborulása. Nem tuti, hogy 100 szemtől ez lenne, de sosem tudni, egyénfüggő is. Meg cuccfüggő. Nem mindegy mit vett.
2/6 anonim válasza:
Mi van kérdező?
A haverod(vagyis te), vett egy kis kukoricakeményítős tablettát?
Mert kb az lesz benne.
Hatóanyag nuku.
3/6 anonim válasza:
Néha meglepődöm, hogy még mindig van, aki vesz tablettás dolgokat, mivel már nagyon régen nem gyártják.
4/6 clint válasza:
???
Nem gyártanak tablettás cuccot?
:D
5/6 anonim válasza:
Jaja, én is csodálkoztam, clint.
6/6 anonim válasza:
A haverod többre menne tic-tac cukorkával, mint ezekkel a szarokkal. Egyiktől se izmosodna, de a tic-tacba nem halna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!