15 éves vagyok lassan egy éve edzek naturálon 178 cm 70 kg vagyok és kéne szedjek valami proteint tudnátok valamient ajánlani és mellékhatásai vannak tehát meg hízás stb?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 16:40
1/12 A kérdező kommentje:
és hogy kell azt be venni fel kell önteni a port vizzel es meginni edzes utan ?:
2015. jan. 17. 16:42
2/12 anonim válasza:
Nehezen hiszem el hogy 1 éve edzel. Ennyi idő után már nem kéne ekkora baromságokat mondani
3/12 A kérdező kommentje:
hat jo engemet nm erdekeltek eddig az ilyensmik a szedesek en csak etten hust pojast test stb es edzettem es pihentem :)
2015. jan. 17. 16:46
4/12 anonim válasza:
Kaja rendben van? Alapismeretek és Sárga Kapszula.
5/12 anonim válasza:
Attól, hogy proteint használsz, ugyanúgy naturál maradsz, ez TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ. Tehát kiegészíti az étrendedet, ami nagy valószínűséggel nincs, úgyhogy előbb azt kéne megoldani. Ebbe nem mennék bele: Alapismeretek, Sárga Kapszula.
A proteinnek, nem mellékhatása, hogy "hízol". Hízni bármitől lehet, ha túl sok kalóriát viszel be. A fehérjepor arra jó, hogy edzés után gyorsan fehérjéhez juss, ráadásul a tejsavófehérje kifejezetten gyors felszívódású. 2 adag kell edzés után, plusz valamilyen gyors szénhidrát (pl. szőlőcukor).
6/12 - palilaci - válasza:
Szedjé hangyát....
Majd jön remelhetoleg valaki aki felvilagosit arrol, hogy ezektol nem kell fosni csak elelmiszer por formaban, nem nő a homlokodra farok blablablabla nem leszel impotens blablablabla ........
8/12 anonim válasza:
Nem szoktam az ilyenekre válaszolni, csak most jó kedvem volt. :D
9/12 - palilaci - válasza:
Amugy elegge szegyen, hogy az ilyenek tobb figyelmet kapnak az oldalon mint akik normalisat kerdeznek....
10/12 A kérdező kommentje:
koszi szepen :) de etol joban fognak fejlodni izmaim tehat rovidebb ido alatt ?
2015. jan. 17. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!