Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális ez felülésezés...

Normális ez felülésezés közben? Szabad edzenem?

Figyelt kérdés
Az első kérdésem az lenne, hogy ugye van egy kis feleslegem, nem mondanám, hogy tulsúlyos vagyok, de tudnék mit csiszolni az alakomon. Felállítottam magamnak egy kis edzéstervet, ami könnyen megoldható. Általában 6 óra után nem eszek és nem iszok de sportedzéseim miatt van amikor ez 7-re tolódik, és olyan szomjas vagyok, hogy muszáj innom. De 1 órával edzés előtt sosem iszom, ezt kijelenthetem. Na de aztán ilyenkor folyton annyira lötyög a hasamban a víz, hogy irtó kellemetlen. Ez másnál is így van? A másik kérdésem pedig, hogy szabad-e két kilós súlyzóval eddzenem? 162-3 cm vagyok nem tudom perpill mennyi, 13 éves vagyok és annyi ilyen terjed, hogy nem fogok megnőni, hogy már bepánikoltam, mert már nem modt kezdtem csinálni. Légyszi normális válaszokat. Köszi.
2015. ápr. 20. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ehetsz ès ihatsz is, 6 óra után is. Honnan veszitek ezt a tévhitet még mindig, hogy 6 után nem lehet? Az egész napi össz kalória számít, nem csak az esti.

Annyival súlyzózhatsz.

2015. ápr. 20. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
én még edzés közben is szoktam inni :) kicsit sok itt a tévhit, nem mondom, hogy szigorú étrend kell 13 évesen, de biztosan nem ártana kicsit utánaolvasgatnod a témának (pl sárga kapszula, alapismeretek) még ha nem is kifejezetten a te edzésedhez és életmódodhoz van közük, de leglaább a táplálkozásról egy csomó jó dolog van leírva. meg persze az edzésről is.
2015. ápr. 20. 22:18
 3/4 A kérdező kommentje:
És a lötyögés a hasamban?:D meg a növekedés gátlás?:) tudom, hogy hiányosak az ismereteim, ezért is fordultam ide.
2015. ápr. 20. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Hadd lötyögjön. Nekem edzésen elmegy 1 liter víz simán.

Pàr kilós súlyzócska meg nem fog gátolni semmiben. De menjen sajàt testsúlyos edzés is teljes testre.

2015. ápr. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!