Testépítő fiuk. Férfiak. Valaki beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
25\L2015. ápr. 18. 13:43
31/49 HarciCsiga válasza:
Béka te nagyon beteg fazon vagy :D
32/49 A kérdező kommentje:
Palilaci...szeretek ismerkedni,beszélgetni..DE nem kell egyből azt gondolni mert beszélgetni szeretnék olyan emberekkel akik ezt a sportot,életmódot választották,űzik stb. hogy kigyurt..izmos pasit keresek! Ezt h beszelgetni akarok ilyen orientáltságú férfiakkal nehogy már gáz legyen! ...és igen neten..miért ne?! Nem fogok mindig mashol edzeni,hogy ilyen férfiakkal találkozzam ...nem fogok edzettebb fiukat megszolitani az utcán hogy látom edzel halihoo 😂 es stb.szituk...! A másik dolog olyan helyen élek ahol nem is sok ilyen férfi szaladgál ...és a terem?!..a terem nekem az a világ ahol kizarok mindenkit... én azért járok oda,hogy fejlődjem és akkor csak a testemre koncentráljak...! Persze van akivel lepacsizok..de ennyi...és persze van aki edzés közben próbálkozik ...de nem fog sokat elérni!
2015. ápr. 18. 15:20
33/49 A kérdező kommentje:
Boncolásos válasz!!! Embereket kívűlről belűlről😉 de csak szigorúan boncasztalon😂😋
2015. ápr. 18. 15:23
35/49 A kérdező kommentje:
Magamról: A netes hatalom mikor bármit irhatnék..de irom az igazat😉 egy motivált,fitnesses csajszi...aki magas,mezomorf testalkatú 😊 heti 5-6 edzéssel,odafigyelt kajálással!
2015. ápr. 18. 15:32
38/49 anonim válasza:
Magamról csak az igazat, nektek! 182 cm magas vagyok, 90 kiló, kb. 15% testzsír, edzésemről: kemény és a pihenőidőmben nézem a taposógépes csajok seggét.
Egy motivált bodys pasika vagyok. A faszom 18 centis és CSAK BARÁTKOZNI szeretnék.
39/49 A kérdező kommentje:
Nem! Csak szeretnék bomba formában lenni😉
2015. ápr. 18. 15:46
40/49 anonim válasza:
Béka csak beszélgetne csajokkal, de azt is lájtosan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!