Testépítő fiuk. Férfiak. Valaki beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
25\L2015. ápr. 18. 13:43
1/49 anonim válasza:
Béla vagyok.
197cm, 147kg, kar 52 hidegen, reggel.
Kopasz vagyok, de nem azért mert borotválkozok, hanem mert már nincs hajam.
Foglalkozásom sírásó.
42F
Ha gondolod írj, és akkor nem a pultos csajt fárasztom délutánonként.
Jahh, majdnem lemaradt.
Autóm is van, terepjáró.
Lada Niva, mert ugye valamiben el is kell férni.
2/49 HarciCsiga válasza:
Koszi elso, jot szorakozttam :D
4/49 anonim válasza:
Ha öt évvel fiatalabb lennél, simán :) 20F
5/49 anonim válasza:
Írhatsz nekem is cica! :)
Napi szinten megy a szintol, már 40+.
A karom meg 60-as :)
6/49 A kérdező kommentje:
Köszi első😁 én is jót nevettem😉 szerintem minden stimmel😂 ...amugy azért irtam ide..mert tényleg szívesen beszélgetnék olyan férfiakkal akiknek az életük része a testépítés,odafigyelt..helyes táplálkozás! ...lehet viccelődni,kötekedni plussz még csípem is az ilyen stílust..de mióta komolyabban foglalkozom én is ezzel..érdeklődésem is nyitottabb e témában!... És csipem a Ladát😍
2015. ápr. 18. 14:08
8/49 anonim válasza:
Ok, hogy csíped a Ladát, de esténkét rendszeresen hagymás babot eszem, és hát, tudod, a babnak valahol távoznia is kell.
Míg egyedül alszom a paplan alatt elfér, ami kijön, na de a horkolás is ott van még, amitől a Morzsa kutyám is inkább az udvaron alszik, olyan hangos.
9/49 A kérdező kommentje:
Ugy érzem itt az ideje finomitani a keresőn😂 nyugiiii...mélylevegő!!! Nem szuros,drogos ..gyogyszeren élő férfi társaságot keresek!!!! Stop...stop..stop😋 haláli,hogy kiirtam egy kérdést és az értelmi szint az,hogy mekkora karom van és eszem nem sok...! 😐 Tudjátok az a normális férfi aki elmegy edzeni,mert foglalkozik a testével...odafigyeltebben étkezik...mert fontos az egészsége...és vidám,jópofa mert jól érzi magát a bőrében! ...elég sajnálatos,hogy a kommentek nem ilyen embereket tükröznek!
2015. ápr. 18. 14:19
10/49 HarciCsiga válasza:
Szerintem itt az a szomoru hogy nem esett le neked hogy csak poenkodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!