Mennyi kcal kell egy felnőtt embernek?
Figyelt kérdés
Ha vagyok 80 kg és diétázok,akkor napi mennyi kcal kell legyen az alap,hogy ne veszítsek izmot?(szénnhidrát,fehérje,zsírt rendbe tettem)2015. ápr. 13. 19:40
1/4 anonim válasza:
Egyénfüggő, előre nem tudod. Indulni kell egy magasabb ch-val, kb 2-3g x ttkg és onnan csökkenteni, ha nincs heti 0,5-1 kg fogyás. A Fehérje legyen kb 2g x ttkg vagy zsírmentes tömegre 2,5g x ttkg. A zsír pedig 0,5g x ttkg. A ch-val kell játszani a heti mérlegelés függvényében. Egyébként ha a fehérjét, zsírt és a ch-t rendbe tetted, akkor az kiadja a kalóriát, ha beszorzod az értékekkel és összeadod.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
2015. ápr. 13. 19:46
3/4 anonim válasza:
Hogy veszítesz-e izmot, nem annyira a kalóriától függ, hanem az étrend összetételétől és a testmozgástól. Ha fehrérjegazdagon táplálkozol, és erősítő edzést végzel, nem lesz jelentős az izomvesztés. Ha férfi vagy, 1500 kcal alá azért ne menj.
4/4 anonim válasza:
A kalóriától is függ, hiszen túl nagy deficitben izomvesztés is lesz, nem pici. Te is írtad, hogy ne menjen 1500 alá. Akkor csak függ a kalóriától, nem? :)
Ezért nem vesszük le hirtelen a ch-t, hanem fokozatosan kell, ha nincs fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!