Ajánlanátok sportokat, amik kimondottan a mellizmot és a vállakat terheli, formálja?
Figyelt kérdés
Ízületi bajok miatt a konditermi edzést eléggé vissza kell fognom így egy másik sportot is űznék mellette, ami a fentebb említett izomcsoportokat megedzené.2015. ápr. 13. 14:19
1/7 anonim válasza:
Ízületvédőt szedj és próbáld meg a Fegyencedzést. Hátha nem jelent erős terhelést a saját súlyos edzés.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is olvasd el a fegyencedzés című könyvet. Le is töltheted netről.
3/7 anonim válasza:
Ha ízületi bajaid vannak akkor nem hiszem hogy erőltetni kéne a dolgot.
A gyűrű még jobban terheli ezeket.
4/7 anonim válasza:
Milyen gyűrű? A fegyencben nincs gyűrűs gyakorlat. Legalábbis az első kötetben. Fekvőtámasz, húzódzkodás, guggolás, lábemelés függeszkedve, fekvőtámasz kézállásban, tolódzkodás. Ezek vannak és mind nulla terheléssel felépítve a legelejéről.
5/7 anonim válasza:
Meg gyógytornát is javasolnék, Kérdező. Nem tudom, hogy orvos látott-e például.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát a kulcscsontom az ami előre ugrik nagy terhelésnél, ami fekvenyomásnál vállgyakorlatoknál, tehát ahol tartósan a vállam fölött kell tartani a kezeimet, azoknál funkciókiesés van, egy ide után nem érzem.
Orvos még akkor, amikor ez zavarni kezdett 2013 őszén megnézte, elborzadt, azt adott rá egy Flector-t, hogy kenegessem, kösz...
Nem akarnám viszont az eddig elért eredményt feladni,azért kéne sport ami ezt a két csoportot edzi, más mozgással.
2015. ápr. 14. 11:05
7/7 anonim válasza:
Csak a fegyencet tudom mondani megint, esetleg Kettlebbel, de bellezni egyedül el ne kezdj, mert meg fogsz sérülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!