Hogyan kellene egy kicsit híznom? (Bocsánat, nem tudtam, hogy melyik kategóriába írjam)
Na szóval, az van, hogy soha sem voltam az a kifejezetten vékony. Most elkezdtem edzeni, hogy "feszesebb" legyek, és fogytam egy keveset. Barátom szerint túl sokat fogytam, és megkért, hogy hízzak egy keveset. Tény, hogy tényleg kellene híznom egy kicsit. De hogyan? :-)
15/L
Ne hízz, izmosodj :)
Ahhoz viszont kell egy étrend, amihez kéne pár info, pl súly, mennyire vagy aktív, ilyenek.
Ha már edzel, akkor figyelj minden tápanyagra.Fehérje: kb 2g x ttkg, zsír: 1g x ttkg (fele legyen telítetlen, pl lenmagolaj, halolaj, magvak). Szénhidrát pedig annyi kell, hogy tudj tömeget felszedni. Előre ezt nem tudni, de nőknél kb 3-4g x ttkg körül van. Elkezded egy értéken és ha nem jön a tömeg, akkor emeled. Tehát pl egy 50 kilós embernek kell 100g fehérje, 50g zsír, és kezdheted a szénhidrátot 150-200g között, aztán meglátod, hogy emelni kell-e.
Google: alapismeretek. Alul van tovább gomb is. Olvasd el.
Kérd meg a barátodat, hogy segítsen, ha már ekkora perverz.
Egyébként meg tömegnövelő étrend és súlyzós edzés. Meg olvasd el a Sárga Kapszulát, amit a Drogos Nyuszi írt, leb¤szásképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!