Lenne belőle később probléma?
Üdv
19 éves vagyok, 4 éve testépítek.
Szerintem elértem a naturál maximumot, ezt mondják az ismerőseim is, az erőszintem növekedése is belassúlt, sőt már 1 ideje stagnálok :
Fekvenyomás : 120kg - 8 ismétlés
Felhúzás : 150 kg - 8-9 isméltés
Guggolás : 170 kg - 6-7 ismétlés
Gondoltam, hogy nekifogok szúrni. Mindent orvosi vizsgálatok mellett, hogy minden rendben van-e, majd kúra után is vérvizsgálat meg minden, hogy az értékek rendben vannak-e a visszaállító kúra után is.
Ha okosan csinálom, felügyelet melett és kisebb adagokkal kezdek, azt mondták nem lehet gond, viszont később lesz egy visszaütője, ezzel nem értettem mire akarnak kilyukadni.
Válaszokat előre is köszönöm.
"Igazatok van nem vitatom, viszont ha Lazar Angelov sem fogott volna neki cuccolni, nem lenne itt-ahol van. Se Arnold se senki. Nekem nem célom horror dózisokat alkalmazni, mert nem akarok európa bajnok lenni, sőt..
"
Pont ezért nincs szvsz értelme neked cuccolni.
Ha azt mondanád, hogy életcélod, hogy Mr. Olympia legyél akkor azt mondanánk, hogy jóvan' cuccolj, valamit valamiért.
De mivel te nem szeretnél Mr Olympia lenni csak "kicsit szárazabb lenni", így szerintem baromság az egészséged kockáztatni azért. hogy .. hogy miért is? Pénzt nem keresnél vele, jobb csajod nem lenne tőle, de legalább baszott sok munkába és lóvéba kerülne.
Naturálban láttam ecto testtípusú haverom 9% környékén megállt, egy tisztességes izomtömeg melett.
Ez mezo már 9% alatt bőven számolhat innen onnan -1-2cm. Ami jelentősen ront az összképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!