Hogyan érhetném el ezt az alakot?
Figyelt kérdés
Szeretnék hasonló alakot viszont nem tudom hogyan kezdjek hozzá nincs túl sok súlyfeleslegem. Láttam több testépítéssel kapcsolatos kérdésben ,hogy sokan ajánlják a sárga kapszula című könyvet. Már tervben van hogy beszerezzem informálódás céljából, de tudnátok adni tippeket/tanácsokat mivel kezdhetnék? Esetleg honnan tölthetnék le egy jó étrendet hozzá? Http://data3. whicdn.com/images/47733875/Fit_Girl_Friday_31_large. Jpg2015. ápr. 11. 17:38
2/9 A kérdező kommentje:
Lehe a link nem megnyitható a képhez így küldök egy másikat [link]
2015. ápr. 11. 17:45
4/9 anonim válasza:
1.Sárga Kapszula elolvasása
2. Kardió edzések végzése
3. Fegyencedzés elolvasása (opcionális)
4. Fegyencedzés otthon/ Kondi
A négyes pont az izomzat megtartására irányul.
5/9 anonim válasza:
Ehhez elég egy kis diéta és aerob edzések. Ennél jobb alakod is lehet, ha erősítő edzéseket is teszel be mellé. Persze nem mindegy honnan indulsz, milyen az adottságod.
Étrend: a bodybuilder honlapon, fent az étrendek fülnél.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) kezdetnek ez a célom :D nemtudom az insanity edzés mennyire hatásos ilyen tèren de nemrég elkezdtem és elkezdtem látni az alap hasizmom oldal vonalait már annakis nagyon örültem :D a tanácsokat megfogadom :)
2015. ápr. 11. 18:13
7/9 anonim válasza:
Az is megteszi, főleg ha jó étrended is van.
8/9 anonim válasza:
De azért nem árt, ha azt elfogadod, hogy ennek az alaknak a 90%-a genetikus.
Ha vaskosabb típus vagy akkor is nézhetsz ki nagyon jól - csak nem így, hanem másképp.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát körte alkatú vagyok de reménykedek a jó eredményekben : D
2015. ápr. 12. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!