31/44 A kérdező kommentje:
:DD Na gyerünk kis 30 éves gyerek jöjjön a photo
2015. ápr. 10. 19:41
32/44 anonim válasza:
Mondtam, hogy nem teszek, de mutass már ilyen kart, mint nekem van. De keresek hasasat is, de abban sosem voltam jó.
33/44 anonim válasza:
Monti a felső tested az jó. Kötekedés nem volt ebben, de itt most tudtommal kockahasakról beszélünk. És nem fogok képet küldeni, mert egy jó ideje (fél év) nem edzek. Szóval ha nem egyértelmű akkor sajnálom. Nyilván nem mutatok olyan képet amin visszaestem.
34/44 A kérdező kommentje:
Amúgy tökjó formába vagy így trikóba monti :D
2015. ápr. 10. 19:46
35/44 anonim válasza:
De megígérhetem, hogy pótolni fogom mivel újra elkezdem:)
36/44 anonim válasza:
Okés, akkor maradjunk ennyiben. Nekem sem jó most a hasam, halványan van csak kocka, így nem teszem ki. Majd 8 hét múlva ha sikerül valami.
De köszi az elismerést.:)
37/44 anonim válasza:
Rendben. Akkor majd mindketten bepótoljuk, de akkor ne hanyagold el.
39/44 A kérdező kommentje:
Oké majd 8 hét múlva felteszek egy kérdést és mindketten ki kell rakjátok a végeredményt!! :DD
2015. ápr. 10. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!