Csak nekem halas a büfögésem hogyha beveszem az omega3-at? :D
Figyelt kérdés
Mert egyébként utálom a halat és iszonyat szar amikor halasat büfögök. :DD2015. ápr. 7. 09:54
1/7 anonim válasza:
Ezért kell evés közben (az elején) bevenni, nem külön.
2/7 anonim válasza:
Nekem omega3 ízű büfim van utána :3
3/7 A kérdező kommentje:
Evés elején veszem be -.-
2015. ápr. 7. 10:37
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó :D
2015. ápr. 7. 18:05
6/7 anonim válasza:
A halolaj után általában kötelező a halas felbüfögés! Ha ezt nem szereted akkor szedj Krill olajat mert ott nincs ilyen.
Ha nem csak azt akarod kihasználni hogy omega3 van benne, hanem fontos az immunrendszer védelme, gyulladásgátlás, látáserősség javulás akkor pláne a Krill a befutó. Sajna ez nem olcsó, mint a halolaj, de cserébe biztos lehetsz benne hogy nem viszel be higanyt vagy nehézfémszennyezést a testedbe
7/7 anonim válasza:
Amennyiben jó minőséget akarsz és megfelelő áron, írj vissza. Küldök anyagot. Ha fontos hogyha szeded azt mond jól vagyok és érzem a hatását, akkor írj! A minőséget mindenütt meg kell fizetni, meg az egészséget is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!