Kreatint hogyan szedjem iskolában?
Figyelt kérdés
Szóval egy ideje kondizom, rendes kaja mellé vettem egy scitec kreatint, amit napi 5x5g adagonként kell szedni.
Na most pl. iskolában hogyan oldjam meg? Az meg a másik, hogy semmi feltűnést nem akarok ezzel kelteni, nem akarom, hogy a sok barom ott beszólogasson....Valahogy úgy kéne, hogy a napi 5 adagból max 1-et iszom ott meg, a többit itthon/edzés után stb.
2015. ápr. 6. 20:50
11/15 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell meghunyászkodni. Nekem akkor sem mertek beugatni.
13/15 anonim válasza:
Fellépès kérdése. Aki már suliban gyenge, azt kegyetlenül lenyomjàk a melóhelyeken. Sok ilyet làttam, mivel melózok már 25 éve. Ennyit erről.
14/15 anonim válasza:
Ez így van, de a fellépés az vérmérséklet kérdése.
Ezt lehet sokféleképpen nevezni de a lényeg ez és Te is jól mondod, viszont van akinek ez nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!