Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki összedobna nekem egy...

Valaki összedobna nekem egy étrendet (hízáshoz, izmosodáshoz)?

Figyelt kérdés
bodybuilder.hu-t néztem de nem tudom hogy mit kell nézni, meg ilyen proteines étrendkiegészítők nélkül ha lehet, normál kajákkal. 164centi vagyok 47 kiló 17/F
2015. ápr. 3. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ètrend fülnèl találsz ètrendeket. A por helyett mehet hús, tojás vagy túró. Helyettesísd be a megfelelő mennyiséggel. Ha nem megy és este mèg nem ír neked màs, akkor reggel segítek. De màr mobilon vagyok.
2015. ápr. 3. 22:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Az jó lenne köszi
2015. ápr. 3. 23:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szóval neked kellene 100g fehérje/nap, kb 200-250g ch, és 50g zsír. A fehérje mehet pl húsból, túróból, tojásból, ha port nem akarsz. Pl megeszel napi 400g csirkemellet az már kb 100g fehérje. De ennyi sem kell, ha megy még tojás. Egy tojásban van 6g fehérje. Vagy ha megy még este 150g túró, az kb 20g fehérje. Ezekkel tudszszámolni.

100g rizsben van 80g szénhidrát (ch). Tehát ha kell neked 200g ch az 250g nyersen mért rizsben van benne. Mindig mindent nyersen mérünk és számolunk, a húst is!

Zöldség is kell, az legyen minden nap annyi minimum, mint hús. Kellenek a rostok. Zsír: ugye megy a tojásból, húsból, túróból, de kell mellé 1-2 kanál lenmagolaj és halolaj sem ártana. Vagy mehetnek még magvak.

Ha nem jön a tömeg, akkor emeled a ch-t.

2015. ápr. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!