Szerintetek is túlzásba viszem? Túlságosan fanatikus lettem?
Figyelt kérdés
Már a napi 8 étkezésért is furcsán néznek rám az emberek, na meg elég emberes adagokat eszek.
Heti 4x2-2,5 óra edzés, szabadidőmet a sport körüli dolgokkal foglalom le, étkezéssel kapcsolatban, edzéssel kapcsolatban olvassgatok napi 2 órám is rá szokott menni, edző videókat nézek (napi fél esetleg 1 óra) hetente 3x 2 órát személyiedzősködöm.
Szerintetek is visszakéne vennem? 2 kapcsolatom tönkrement leginkább a sport miatt, magamra főzök, szóval az is "rabolja" az időm...
2015. ápr. 3. 19:02
1/4 anonim válasza:
Ha rámegy a kapcsolat akkor nem annyira okés. De ez a te döntésed, hogy neked mi tölti ki az idődet, nem nekünk kell megmondani. Ha te így jól érzed magad, akkor csináld. Egyébként én is fanatikus vagyok, csak én 30 éve edzem. mondjuk kapcsolatom még nem ment rá.
2/4 anonim válasza:
agyon kéne verni az ilyen embereket, akik csak azért irnak ki kérdéseket, mert azt várják hogy majd dicsérgetik őket. ha ez érdekel, csináld ezt. nem csak te vagy ám ilyen.
3/4 A kérdező kommentje:
Én meg még 30 éves se vagyok :D 5 éves edzésmúlt, én így érzem teljesnek magam, persze a kapcsolatokat bánom.
Hmm azt most ugye tudod, hogy izgatja a fantáziám, hogy edzek egy "nagy öreggel", úgy gondolom van még mit tanulnom, merre laksz, ha szabad érdeklődni?
2015. ápr. 3. 19:11
4/4 anonim válasza:
ezzel csak az a baj, ha valami miatt lesérülsz, ami miatt hosszabb időre ki kell hagynod az edzést, akkor bele fogsz betegedni. Ha nincs mellette kapcsolat, akkor nehezen bírod így ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!