Ezért biztosan hülyének néznek páran, de ez miért van?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy eleinte 82 kg/163 cm voltam (2014. jún.1.) most 2015.03.30-án 64 kg/163 cm. Sok, tudom! De az érdekelne, hogy van rengeteg "befor after workout - weightloss" video, és ott ahol rá van írva a képre hogy "70 kg" igen látszik rajta hogy van még mit fogyni de a hasa lapos (? !) Nekem meg a combjaim szépek egészen, mivel edzem őket, ahogyan a karomat és a hasam, sőt mindenemet. (súlyzó, futás, hasprés stb) És itt jön a kérdés. Nekem nagy a hasam. Ez miért? Mármint afféle sörhasam van, ha nem is nagy mértékben de van, ez miért lehet?2015. márc. 30. 21:29
11/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon nem jó még az alakom és a combjaim sem, de itt a kép. És igen, lány vagyok:) [link]
2015. márc. 31. 17:18
12/19 anonim válasza:
A comb tényleg rendben van, fenékre mehetne kemény edzés, hogy kerekebb legyen. A hassal csak azt tudnád kezdeni, hogy diéta és aerob edzéssel majd lemegy a végére. De szálkásítással meg nem lesz izomnövelés. Szóval el kellene dönteni, hogy mi legyen előbb.
13/19 A kérdező kommentje:
igazából mivel be van hajlítva a combom tudom hogy nem látszik de közel sem ennyire lapos a fenekem. Persze tudom hogy itt sem az igazi és van mit rá edzeni: [link] ez a kép 1 hetes koplalás után készült( nem csinálom már, tudom hogy butaság) Fogyni szeretnék még még még. Futok, aerobozom napi 40 percet és súlyzózom is. Tényleg nem tudom mit tehetnék
2015. márc. 31. 17:36
14/19 anonim válasza:
Ez egy jó kép. Szerintem nem kell fogynod, de a többiek is majd írnak valamit. Ez csak az én véleményem. Szerintem jó a forma. A hasad sem nagy ezen a képen.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt. Az a helyzet hogy reggel mindig kis aranyos hasam van, délutánra meg (a napi kajám annyiban telik ki hogy müzli+leves) és hatalmas lesz, mint amit az első képen láttál. Tudom hogy ez normális mert étel van benne stb, mégis úgy érzem hogy minden reggel kövérebben ébredek mint előtte való reggel.
2015. márc. 31. 17:43
16/19 anonim válasza:
Pedig ez normális, nem vagyunk robotok, hogy egész nap ugyanúgy nézzünk ki. Kis változás van mindig, nem szabad nagyon ezen aggódni.
17/19 anonim válasza:
Igen, nem kell ezen sokat pörögni. Legfeljebb szálkásítasz, ha úgy érzed.
18/19 *Glissade* válasza:
Ha sokat eszek és felpuffadok nekem is nagyobb a hasam egy kicsivel.
Mikor îgy járok én is kivagyok akadva ês visszább veszek másnap a kajából :)
19/19 *Glissade* válasza:
Mindig van valami, ami idegesit, ha fogyok akkor az, hogy milyen vékony vagyok megint, nincs rajtam semmi izom.
Ha hízok, akkor meg az, hogy jaj hájasabb a hasam, combom.
Majd arra jutottam, hogy ez azért van, mert valójában sem izmos, sem szálkás nem voltam igazán... ezért idegesít ennyire még pár kg. ingadozás, vagy akár el felpuffadt has is :)
Szerintem nálad is ez a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!