Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segít nekem a test...

Valaki segít nekem a test épitésbe, alakformálásba?

Figyelt kérdés

Na szoval most 16éves vagyok mezomorf test alakú vagyok. Ha számít még azt is írom hogy karcsú homokóra alakom van. 160cm vagyok és 45kiló. Igazából se sovány se túl súlyos sem vagyok. Az edző terembe járást novemberbe szeretném el kezdeni mert akkor tőltöm be a 17et:) elsőnek azt szeretném meg tudni hogy hogy lehetne lapos kockás hasam a nyár alatt. Mert fogyókúrázni nem akarok merT felesleg nincs rajtam csak a pocimon es ha fogok azt mellből szoktam. Szoval tippeket adjatok mar meg az edzoterembe jarasrol meg az etkezesrol:) azis jo ha valaki üzenet be fel vilagosit! Olvastam a sárga kapszulát de nem lettem okosabb:/

(El nézést a helyes irasért de a telefonodon repedés van es be szaggat)

16/L

2015. márc. 27. 22:59
 1/3 Musclemore ***** válasza:
90%

De ha nem lapos a hasad, akkor mégis zsíros, vagyis diéta kell!

Elolvastad és nem lettél okosabb? *-*

2015. márc. 27. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a sárgától nem lettél okosabb olvasd el ezt:

[link]

2015. márc. 27. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy a Nyúl írta, de a Kapszulát kellett volna figyelmesen elolvasni. Ha igazán érdekel, akkor rád ragad.
2015. márc. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!