Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A rendör/nyomozó szakma nagy...

A rendör/nyomozó szakma nagy fizikai munka lenne egy testépítő részére?

Figyelt kérdés

2015. márc. 22. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A rendőrök nem fizikai munkások
2015. márc. 22. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem szerintem.
2015. márc. 22. 19:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Jolvan de azért pl.: képesek fehívni hajnali 1 kor hogy menny be a kukutyimba mert ott bűnöznek vaze. Azért ez nem nagy cucc?
2015. márc. 22. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Ronnie, te vagy az?
2015. márc. 22. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Ismerek konkrétan rendőrt teremből, jól néz ki, bár nála bejátszik más is az anabolikába. De azért alapvetően azt gondolom, hogy össze lehet egyeztetni a kettőt.
2015. márc. 22. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Ronnie mi kell még a 8 Mr. Olympia-d mellé?
2015. márc. 22. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Van külön rendőr testépítő világbajnokság.

Másrészt keres rá az egyik bajnokra, Rauschenberger Gáborra.

Bodybuilding.hu-n is fent van.

2015. márc. 22. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
a sima rendőr rendőrnek van szolgálati ideje, ha riasztása van, akkor a szolgálati ideje alatt van, ha épp nincs szolgálatban, akkor értelemszerűen nem őt riasztják... a nyomozóknak meg nagyjából irodai munkájuk van... lelkileg lehet megterhelő, de fizikailag nem az.
2015. márc. 22. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:
A rendőr nem végez fizikai munkát. A nyomozó egész nap egy irodában mereszti a seggét, a járőr meg a kocsiban, vagy sétál. Max a TEKesek melója kemény.
2015. márc. 22. 20:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben értem köszönöm a válaszokat mert igazából nyomozónak tanulok csak elkapott 4 hónapja a testépítés és nagyon megkedveltem és nem gondoltam eddig bele, hogy hogyan lessz tovább amikor melo lessz majd. :)
2015. márc. 22. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!