Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az MHN Whey Pro mennyivel...

Az MHN Whey Pro mennyivel jobb, mint a Basic Whey?

Figyelt kérdés
Illetve kinek milyen tapasztalatai voltak az mhn ízével kapcsolatban?

2015. márc. 20. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokkal. A basic whey egy cukorkupac 60% fehérjével. Az MHN Whey pedig 74%-os kiváló protein, nincs benne millió adalékanyag és rengeteg cukor. Nekem bejön a kókuszos csoki és a vanília. Ezeket eszem régóta.
2015. márc. 20. 17:11
 2/6 tap bela ***** válasza:

Az egyik különbség, addig míg az MHN-be nem teszenek plusszban dectrózt (cukor fajta) addig a Basiic-be teszenek.

Az MHN ára is jobb:

3kg = 13.000FT

6kg = 23.990FT

2015. márc. 21. 04:22
 3/6 tap bela ***** válasza:

Szevasz,

lotton lenne így egy 5 találatosom.

Tudtam hoyg Te vagy ;-)

2015. márc. 27. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A nevem úgy van összerakva. :)
2015. márc. 27. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenben jobb. Jobb fehérje %, nincs annyi hozzáadott cukor, kilónkénti ára olcsóbb, az íz meg ugyebár mindenkinek más, én a holland csokis mhn-től hányni tudnék, de ha már megvettem akkor le kell hajtani^^
2015. ápr. 18. 14:18
 6/6 tap bela ***** válasza:

"Mindenben jobb. Jobb fehérje %, nincs annyi hozzáadott cukor, kilónkénti ára olcsóbb, az íz meg ugyebár mindenkinek más, én a holland csokis mhn-től hányni tudnék, de ha már megvettem akkor le kell hajtani^^

"

Az előttem lévő hozzászólását kijavítanám!!!

Ebben SEMMI HOZZÁADOTT cukor, szénhidrát (nevezhetjük azt detróz, malto, és kukutyinfittynek)

NINCS NINCS BENNE!!!!!!!

Tehát nem annyi hozzáadott ch nincs benne, hanem egyáltalán nincs benne!!!!

2015. ápr. 25. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!