Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik a jobb: Visual Basic...

Melyik a jobb: Visual Basic vagy C++?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
A Basic nyelv könnyebb, C++ viszont gyorsabb készterméket ad.
2010. dec. 17. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
C++, szinte minden szempontból.
2010. dec. 17. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A Basic kezdőknek van, a C++ meg csinálni is valamit.
2010. dec. 17. 15:16
 4/7 anonim válasza:
Attól függ... Pl. adatbázis-programozásnál alig, ASP-nél egyáltalán nem alternatíva a C++. Desktop alkalmazásoknál meg jobb, ha a VB nem az...:)
2010. dec. 17. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Na most mégis hogy az istenbe jött ide az ASP?
2010. dec. 17. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Előzőnek: gondolom úgy jön ide az ASP, hogy azt vbscriptben vagy jscriptben lehet(ett) programozni, bár olyan embert még nem láttam, aki az utóbbit használta volna ASP-ben. ASP.NETben pedig szintén lehet VB-ben fejleszteni.
2010. dec. 18. 23:53
 7/7 anonim válasza:

C++

Nem bonyolultabb annyival, mint amennyivel jobb.

Erre az alapra épül több másik nyelv is, innen könnyebb továbblépni, ha mást kell megtanulni. Sok oprendszer alatt elérhető. És az eddigi válaszokban említettekkel ellentétben .net-es környezetben is van rá mód hogy használd (menedzselt).

Több évig dolgoztam már c++ alatt, egyszer úgy adódott, hogy vbscripttel, és visual basic-kel kellett dolgoznom, kb a netes infók alapján minden világos volt.. Igaz hogy agyhalálom lett a hülyeségeik miatt, és léptem tovább másik munkahelyre :).

Sok sikert!

2011. jan. 3. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!