Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elerheto egy hasnolo forma...

Elerheto egy hasnolo forma teljesitmeny fokozok nelkul?

2015. márc. 14. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Genetika függő, de szerintem ezzel a szárazsággal megtartani nem lehet naturálban.
2015. márc. 14. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Nyilvan genetika fuggo,viszont nagyon elgondolkodtam.

Nemreg olvastam Wittman Zsolt PowerBuilder Training System cimu ebookjat,amelyben leirja,hogy miert nem jo a 'sima' gyuros edzesmod,az izolalas,a heti 1x edzes egy izomra stb.

Szerintem,ha nem a tomegeles,szalkasitas rendszert kovetjuk,hanem van egy jo etrendunk,valamennyi kaloria tobblettel,es az edzeseink nagyreszet osszetett gyakorlatok teszik ki,az eroemelo fogasnemekben progressziven fejlodunk,akkormegfelelo kardio mennyiseg mellett tarthato egy viszonylag szalkas forma,mikozben eroben es tomegben is szepen,lassan novekedunk.

2015. márc. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!