Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit javasoltok evés terén,...

Mit javasoltok evés terén, munka mellé?

Figyelt kérdés

Egy nagy multi raktári részén dolgozom, ahol anyagmozgatás és dobozok pakolgatása a fő tevékenységem. Napi 8 órában, elég sokat mászkálok a gyártósorokra, ami nem 5 lépés távolság, a kérdésem az lenne hogy érdemes még valami kiegészítőt szednem, a fehérje, és vitamin csomag mellé

Pl a kreatin szedése segítene valamennyit?

2015. márc. 14. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nem kiegészítő kell, hanem több kalória, mondjuk + 800 kcal, de neked kell pontosan belőni, annak függvényében, hogyan fejlődsz/zsírosodsz-e.

2015. márc. 14. 16:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Nehezen hízó vagyok, zsír nagyon minimális jön fel, izom az növöget.
2015. márc. 14. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:

--gömb--

Akkor mehet több plusz is valamivel, mondjuk 1000 kcal.

De azért mondom, hogy neked kell belőni, mert innen nem tudok pontos mennyiséget mondani. Ezek csak becslések.

Én például régebben gyors anyagcseréjű voltam, olyankor munka mellett 1000 g ch-t is megettem (2 kiló kenyér). Manapság elvagyok ugyanolyan munkánál összesen 400 g ch-val, és még erősebb is vagyok mint akkor.

2015. márc. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!