Tegnap túlkajáltam a napi mennyiségemet egy darab kb 150g hurkával. És mára híztam 1 kg-ot. Ez zsír lehetett?
ülj le fiam egyes
1. nem mérjük magunkat mindennap ott a széklet víz stb amitől lehet 1-2 kg ingadozás is naponta is akár szóval hetente azonos időpontban elég
2 egyszer belefér ha tömegelsz még jól is jön néha ha egy kicsivel többet eszel.
jártál te már matekórán???
magyarázd már el, hogy egy 150gramm tömegű dologból szerinted, mégis hogy a rákba lesz 1000gramm zsír...
Hatalmas ötletet adtál. Egyedülálló és hiánypótló termék lesz a piacon. Befektetőkre azért szükség lenne, persze Rt. szerint. Még pár ötletett csiszolni kell, mint mondjuk az ízek (én rizses-hagymás és paprikás-krumplisra gondoltam, de ez majd kialakul) illetve valaki kellene, aki a terméket reklámozná. Mit nekünk marhafehérje, ha lehet sertésfehérje is. Minek a maltodextrin meg a dextróz, ha kisebb mennyiséggel duplán lehet energiát bejuttatni zsírral. (nem tölti vissza az izmot? Kit érdekel, a tömeget hozza, majd kitalálunk rá valami frankó marketingkutatást).
Ki add bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!