Egy spartan race versenyre hogy készüljek fel?
Bármit ami állóképesség javító. Erre googlizz rá hogy hogyan lehet legjobban növelni, tudnék mondani 1-2 dolgot, de sose néztem utána, úgyhogy jobb ha megteszed.
Másik pedig ha össze tudod szedni hogy milyen akadályok lesznek a spartan racingen, rekonstruálod, és mindet legyőzöd egymás után. Ha a leküzdés megy, akkor csináld gyorsabban, találj jobb technikát (rengeteg múlik ezen is). Meg amennyire tudom elég sok futást is tartalmaz nehéz terepen, úgyhogy ilyesmit is csinálhatsz.
Lényeg hogy a kitartásra, állóképességre alapozz, és pl ne nagy erőre.
Nem feltétlenül, súlyzós edzéssel is össze lehet állítani állóképességet fejlesztő dolgokat (meg azért csak van megerőltető része), VISZONT önmagában ez sztem kevés. A futás mindenképp kell, én inkább a speciális mozgásokra helyezném a hangsúlyt ezen kívül. Pár akadályt mindenképp tudhatsz, azokat begyakorolod.
Sok sikert am
PMben majd írj már hogy milyen volt, érdekelne engem is
Futás + akármilyen (akár testépítő edzés) tökéletesen megfelel.
Sőt, a futással egész jól felkészül a legtöbb ember a spartanon, az indulók 90%-a azzal szenved, hogy gyenge az akadályokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!