Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edésterv szerintetek...

Ez az edésterv szerintetek megfeleő a felsőtest megedzéséhez?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy gondlotam, hogy egy héten A-B-A edzést tartok, aztán a köv héten B-A-B. Felső és alsótestet külön edzve.

Ja, és ha esteleg nem bírok 20 felhúzást csinálni, akkor az nem baj? Csináljak mindíg annyit amennyit bírok? Hány "kört" javasoltok egy kezdőnek?

2015. márc. 5. 13:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg ez? Teljes testedzés? [link]
2015. márc. 5. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó lesz. Alap erőnlétnek simán jó. Ha akarod este majd írok egy nehezebbet. És nem baj ha nem egyből minden. Növeld az ismétléseket hétről-hétre és menni fog. Az első link viszont nem jött be, szóval a másodikat véleményeztem. De az tényleg jó.
2015. márc. 5. 16:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Nehezebb nem kell egyenlőre, nyögvenyelősen csináltam meg ezt is, és csak 2 kört csináltam...

Esetleg valami hasonlót ha gondolsz, ami szerinted jobb, egészítsd ki, vegyél el valamit ha másképp csinálnád.

2015. márc. 5. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Neked vérzett be a szemed?
2015. márc. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!