Kovács János991 kérdése:
Honnan lehetne yohimbine-t rendelni? Találtam az ebay-en, valaki rendelt már onnan yohimbine készítményt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 00:41
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom be van tiltva Magyarországon. Tehát ha külföldről rendelsz és elkapják a vámon, akkor téged is elővehetnek.
3/5 anonim válasza:
Van 1 grammos yohimbe koncentrátum is 8%-os yohimbine hatóanyag tartalomra standardizálva. Mikromérleggel kiméred, és bekapszulázod.
4/5 A kérdező kommentje:
Olyan termék kell amibe felvan tüntetve a yohimbine mennyisége. Tudom hogy magyarországon be van tiltva, de ez nem drog, nem szteroid, szóval ez az én erkölcsi rendembe belefér még. Régen használtam és valóban hatékony, csak nincs ötletem honnan lehet szererzni, persze tudom hogy külföldről. Jó lenne, ha valaki tudna segíteni pl egy konkrét termékkel amit rendelt és próbált.
2015. márc. 8. 17:02
5/5 anonim válasza:
Kicsit késve, de kicsit keresgélj a Haya Labs féle Yohimbine HCL után a neten, fogsz találni magyar oldalt. :) Pontosabban magyarnak van feltüntetve, de bolgár cég akik orosz terméket forgalmaznak. Sima ügy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!