Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdésnek ez megfelel?

Kezdésnek ez megfelel?

Figyelt kérdés

Elszeretnék kezdeni "egy kicsit" kondozni...(nem akarom túl magasra rakni a mércét...) Elsönek én a kajával kezdeném...Nem szaladok egyből a kondiba.... XD csak okosan :)

Az étrend a köv.:

8 óra: zabpehely 80-100 g

10 óra: 30g konzerves tonhal 2 szelet toast kenyérrel

12 óra: 2-3 darab banán

14:00 óra: főtétel, salátával(ez változó "anyuci föztje")

16:00 óra: olajos hal (pont mint 10-kor) kenyérrel

19:00 óra: egy nagy tányér saláta...(Ebbe aztán minden zöldség van)

21:00 óra: 5-6 darab tükörtojás..(persze csak a fehérje) többi része kuka.. :) Füszer,kenyér minden nélkül..

22:00 óra egy kis "nasi".. :) natu túró 250 g..

Egyenlőre szeretnék hozzászokni az ételekhez,életvitelhez..ezt 2-3 hónapig tervezem csinálni és ha lessz kitartás akkor megyünk gyurni XDXD

Vélemény????

UI:jaaaa...Hát gondoltam ha csináljuk akkor már normálisan...legalábbis próbálom...Hát egy 40-50 ezerbe benne van de hát mit van mit tenni.. XDXD

2015. márc. 3. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
ewzekkel az XDXD-el nehéz komolyan venni.
2015. márc. 3. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
fugg attól mi a célod, milyenek most a paramétereid...stb. Egyébként szerintem sok a kenyér, meg én pl 5 étkezést javaslok. Kellene bele több fehérje (csirkemell, túró). A tojás többi része se legyen kuka, mert 6 tojást eszel, akkor 3-nak mehet a sárgája is mivel abbanis van fehérje meg egy csomó vitamin. Szerintem egy hét után mehetsz edzeni mert így sok értelme nem lesz
2015. márc. 3. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, ha érdekel leírom én milyen étrendet javaslok

Reggeli: Zabkása, vagy proteines palacsinta, vagy 2 szelet teljes kiörlésű kenyér sonkával, vagy főtt tojás zöldséggel, vagy tükörtojás, vagy natúr joghurt bele zabpehely és gyümölcs

Tízórai: Bármilyen gyümölcs, amit szeretsz

Ebéd: Natúr csirkemell rizzsel és zöldségekkel

Uzsonna: Cottage sajt, vagy sovány túró, vagy mozzarella sajt

Vacsora: csirkemell zöldséggel (de ilyenkor már csak zöld színű zöldségek pl uborka, saláta, zöldbab, brokkoli)

Ezen kívül ha éhes vagy bármikor ehetsz egy marék natúr, azaz sózatlan olajos magvat

2015. márc. 3. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
kenyeret azt megeszed, de a tojás sárgáját azt kidobod??? hol itt a logika?
2015. márc. 3. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Tojássárgájában van a fele fehérje.. és egy kis zsír nem árt.
2015. márc. 3. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a cél izmosodás, vagy valami hasonlóra gondolt a kérdezőnk (bár ki tudja) ahhoz viszont kevés lesz a bevitt ch és zsír.
2015. márc. 3. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél kérdező? Fogyni vagy izmosodni?

Semmi értelme mozgás nélkül étrendet tartani, mert ha izmosodni akarsz, és ehhez van a diéta , akkor zsírosodni fogsz edzés nélkül, ha viszont szálkásodni, vagyis fogyni, akkor mozgás nélkül szépen elfogyasztod az izmaidat!

2015. márc. 3. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen.Egy pár adat lemaradt.....Igen...A dolog izmosodásra menne...Szeretnék felszedni pár kilót...a fehérje napi 100grammra jön ki...(elvileg minden testkilóra 2 g fehérje...nálam kicsit kevesebb)CH-t még nem számolok,zsírt se...nem akarom túl loholni..Azért új ez még nekem...A tojás sárgájába 2x annyi zsír van mint fehérje...XD 1 hónapja csinálom már (futok is heti 2x meg fekvőtámasz felülés,gugolás....Mintha jött volna már fel egy kicsi.....NEM ZSÍR!! XD KÖszönök minden választ...

Azért annyira mégse rossz az étrend... :)

2015. márc. 3. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Rossz az étrend...meg az edzésed is. Súlyzós edzés nélkül nem fogsz izmosodni. De ha ennyire hiszel ebben az étrendben és nem fogadod meg olyan emberek tanácsát, akik értenek hozzá mert mondjuk nem fél éve kezdték el csinálni akkor csodát ne várj.
2015. márc. 4. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!