Kezdésnek ez megfelel?
Elszeretnék kezdeni "egy kicsit" kondozni...(nem akarom túl magasra rakni a mércét...) Elsönek én a kajával kezdeném...Nem szaladok egyből a kondiba.... XD csak okosan :)
Az étrend a köv.:
8 óra: zabpehely 80-100 g
10 óra: 30g konzerves tonhal 2 szelet toast kenyérrel
12 óra: 2-3 darab banán
14:00 óra: főtétel, salátával(ez változó "anyuci föztje")
16:00 óra: olajos hal (pont mint 10-kor) kenyérrel
19:00 óra: egy nagy tányér saláta...(Ebbe aztán minden zöldség van)
21:00 óra: 5-6 darab tükörtojás..(persze csak a fehérje) többi része kuka.. :) Füszer,kenyér minden nélkül..
22:00 óra egy kis "nasi".. :) natu túró 250 g..
Egyenlőre szeretnék hozzászokni az ételekhez,életvitelhez..ezt 2-3 hónapig tervezem csinálni és ha lessz kitartás akkor megyünk gyurni XDXD
Vélemény????
UI:jaaaa...Hát gondoltam ha csináljuk akkor már normálisan...legalábbis próbálom...Hát egy 40-50 ezerbe benne van de hát mit van mit tenni.. XDXD
2-es vagyok, ha érdekel leírom én milyen étrendet javaslok
Reggeli: Zabkása, vagy proteines palacsinta, vagy 2 szelet teljes kiörlésű kenyér sonkával, vagy főtt tojás zöldséggel, vagy tükörtojás, vagy natúr joghurt bele zabpehely és gyümölcs
Tízórai: Bármilyen gyümölcs, amit szeretsz
Ebéd: Natúr csirkemell rizzsel és zöldségekkel
Uzsonna: Cottage sajt, vagy sovány túró, vagy mozzarella sajt
Vacsora: csirkemell zöldséggel (de ilyenkor már csak zöld színű zöldségek pl uborka, saláta, zöldbab, brokkoli)
Ezen kívül ha éhes vagy bármikor ehetsz egy marék natúr, azaz sózatlan olajos magvat
Mit szeretnél kérdező? Fogyni vagy izmosodni?
Semmi értelme mozgás nélkül étrendet tartani, mert ha izmosodni akarsz, és ehhez van a diéta , akkor zsírosodni fogsz edzés nélkül, ha viszont szálkásodni, vagyis fogyni, akkor mozgás nélkül szépen elfogyasztod az izmaidat!
Igen.Egy pár adat lemaradt.....Igen...A dolog izmosodásra menne...Szeretnék felszedni pár kilót...a fehérje napi 100grammra jön ki...(elvileg minden testkilóra 2 g fehérje...nálam kicsit kevesebb)CH-t még nem számolok,zsírt se...nem akarom túl loholni..Azért új ez még nekem...A tojás sárgájába 2x annyi zsír van mint fehérje...XD 1 hónapja csinálom már (futok is heti 2x meg fekvőtámasz felülés,gugolás....Mintha jött volna már fel egy kicsi.....NEM ZSÍR!! XD KÖszönök minden választ...
Azért annyira mégse rossz az étrend... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!