A Basic Whey miért ilyen olcsó?
Shop builder-es termék, nem sok termékkínálattal, kevés reklámköltséggel, üzlethálózattal. Ugye ha a költégek is alacsonyak, a termék is alacsony árú (lehet).
Viszont ez egy 63% fehérje, majdnem 7g cukorral. Azért messze van a 80%-tól.
Így nézve, lehet annyira nem is olcsó. Attól nem rossz, de lehet jobbat is találni.
Steph!
Nézd meg jobban az összetevőket, 7 gramm cukor nem 100 grammban, hanem egy adagban van.
Százalékosan 23,33% a cukortartalma, nem a szénhidrát tartalma, hanem konkrétan a cukortartalma.
Tehát abban a 2,35 kg fehérjeporban több mint fél kg (548 gramm) cukor van, ami kb. 80-100 Ft.
Ha így nézed, akkor szerintem kifejezetten drága fehérje...
Persze, én se mondtam, hogy 100g-ban van 7g. Egy adagra (30g) írtam. Én is azt mondom, azért annyira nem olcsó, szemben egy mhn whey 74% fehérjetartalommal egy adagban (25g) 1,5g cukorral. És az 4800ft/kg áron megvehető.
Persze most pár gramm cukor ide vagy oda, nem hinném, hogy számítana. Főleg tömegelés esetén. De hogy valami 63% vagy 74% fehérjeösszetételű, az azért már nem mindegy.
Az MHN whey akár 3.998Ft/kg áron
tehát 3kg-os verzió 2 x 3kg 23.990Ft-ért is megvásárolható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!