Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok változatos (és...

Tudnátok változatos (és viszonylag olcsó) tömegnövelő étrendeket?

Figyelt kérdés

Keresgéltem én a neten,de nem talltam mást,csak rizst rizzsel...és nem vagyok az a típus aki képen a hét minden napján,az év minden napján rizst enni...

olyan étrendeket szeretnék amit felváltva tudnék enni...

175 cm,52kg

2015. febr. 28. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Tápanyagtáblázatok, számológép, grammpontos mérleg. Meg ne főzzem neked a krumplit :D

De most komolyan, van még a riszen kívűl burgonya, zab, kuszkusz. Tészta hanyagolnám.

Húsban meg marha, sertés, halak, vad, van még tojás és túró is. Nem csak csirke-rizs.

2015. febr. 28. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont ezért a hozzáállásért vagy ilyen sovány.

Rizs helyett lehet enni tésztát is, vagy krumplit. Tésztából minimum durumlisztes. Esetleg teljes kiőrlésű lisztes, bár az szerintem kezdésnek elég takony.

És neked nem is kell túl sokat enni még. Kb 260g ch per nap bőven elég.

Amúgy pedig felmész ide: [link]

Keresel egy étrendet a sok közül és a rizst helyettesíted bármi egyéb körettel. Ha nagyon pontos szeretnél lenni, megnézed, hogy mi hány gramm, bár szerintem az elején teljesen felesleges. Ha már rendszert viszel az egészbe és meglesz a napi sokszori étkezés mindig már látványos változások lesznek.

2015. febr. 28. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. febr. 28. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:

ch

rizs, tkliszt(pogácsa, nokedli, palacsinta, lazannyatészta) tktészta, hajdina, köles, zab, néha krumpli, édesburgonya, jamgyökér...

fehérje

Hal, csirke, pulyka, nyúl, marha, birka, tojás, strucctojás, fürjtojás, hüvelyesek, savanyított tejtermékek, tökfélék, vaddisznó és egyéb vadhúsok,

zsír

tökmag, szotyi, mandula, dió, pisztácia, egyéb csonthéjasok,

oliva, tökmag, lenmag, hal, olajok...

zöldség

minden ami létezik

meg kell tanulni főzni...

2015. febr. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!