Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyi edző, szakértő...

Személyi edző, szakértő segítene nekem? Nagyon hálás lennék.

Figyelt kérdés

A testalkatom vékony(165cm-50kg), a hasamon van egy kis felesleges zsír, ezt szeretném eltüntetni, valamit a fenekem formáján kerekíteni. Tudom hogy a kettő (diéta-tömegnövelés izomépítéshez) eléggé ellentmondásos, ezzel kapcsolatban kérnék segítséget, mert egyedül nem tudom mit csináljak! 2 kilós lábsúlyom van itthon, lépcsőzőgépem, egy ősrégi szobabicikli (a szalagos :)), valamint gimnasztikalabda. Konditerembe sajnos nem tudok eljárni, pedig tudom hogy a súllyal guggolás lenne a leghatásosabb. (a 2 kilós lábsúlytól is eléggé szokott égni az izmom a fenekemben).

Teljesen kezdő vagyok, és természetesen nem gyors, hanem hatásos megoldást szeretnék kérni/kapni!

Segítségre lenne szükségem edzéssel, valamint étrenddel kapcsolatban, képet is tudok küldeni privátban akár!

Előre is köszönöm, L/20.

2015. febr. 28. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt a lábsúlyos baromságot felejsd el. Saját testsúlyos edzéssel is lehet valamelyest fejlődni, de ha már kondiba nem tudsz eljárni, legalább vegyél egy szerelhető kézisúlyzót, legalább 2x10 kg súllyal.

Heti 3 teljes testes edzés (nem csak láb), nagyrészét saját testsúllyal megoldható, főleg ha van hol húzódzkodnod és tolódzkodnod. body.builder.hu oldalon találsz edzésterveket, a gyakorlatok nagy részét kézisúlyzókkal is végre lehet hajtani.

Étrend meg napi 100g állati eredetű fehérje (csirke, hal, tojás, túró) és kezdetnek napi 300g szénhidrát. Ha nem ettől úgy látod, hogy fogsz, akkor növeled 50g-al, ha meg nagyon zsírosodsz (zsírosodsz, tükörben is látva, nem csak a mérleg mutat többet) akkor csökkentesz rajta 50g-al. Szénhidrátforrásnak zab, rizs, esetleg burgonya. Fehér lisztes termékeket hanyagoljuk, már csak az egészséges táplálkozás miatt is. Tápanyagtáblázatokat a neten talász, remélem így már egy étrendet összebírsz rakni magadnak. Ha nem, akkor írj mi nem tiszta :D

2015. febr. 28. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt a 300g szenhidratot most felejtsd el!150-200 eleg h tartsd a formad.A tobbi nagyjabol ok amit mondott az elottem levo.popora gugolas,kitores,nyujtottlabu felhuzas.kezdesnek 2x5 kiloval (vizesflakonokkal is meg tudod oldani, ha nincs ra keret vagy nem akarsz sulyzot venni.)a hasadrol a zsirt futassal le tudod puculni vagy bico
2015. márc. 1. 04:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Upsz, picit elszámoltam magam, bocsi :D

150g szénhidrát valóban elég lehet kezdetben, aztán majd látod idővel elég-e.

2015. márc. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!