Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy is van ez?

Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Veszünk alapul 100g disznóhúst ami nincsen megfagyva, és ha beteszem a mélyhűtőbe 1 napra, megfagy. Kiveszem. Utánna is ugyanannyi lesz a súlya, nem? Vagyis marad 100g? Mert végülis az fagy meg ami benne van, és akkor a súlya nem változik.

2015. febr. 28. 12:48
 1/7 A kérdező kommentje:
mert én megmértem és ugyanannyi volt a tömege, de én ezt nem értem.
2015. febr. 28. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:

nyilván.

miért változna meg?

2015. febr. 28. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
csak mert gondolom amikor megfagy, akkor olyankor nő a tömege egy kicsit a jég miatt. De lehet hülyeséget írok.
2015. febr. 28. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor marad a tömege.
2015. febr. 28. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
a fagyos hús lehet valamivel nehezebb, mivel ráfagy valamennyi víz is. mikor kiolvasztod, látod, hogy körülötte víz lesz...szóval ne fagyosan mérd
2015. febr. 28. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
De akkor nekem miért volt ugyanakkora fagyva, mint normál hőmérsékletűen?
2015. febr. 28. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
nem azt írtam, hogy mindenképpen ráfagy egy kiló jég, csak hogy lehet eltérés.
2015. febr. 28. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!