Mennyi idő alatt fog meglátszani az eredmény?
Naponta csinálok állva kétkezes súlyzóval gyakorlatot, bicepszezést.
10 kilóval csinálom most.
Először csinálok huszat, 2-3 perc pihi aztán 19 - et, aztán 18-at és ez egészen megy le szépen tízig.
Mennyi idő alatt látszódik majd meg az eredmény, esetleg min változtassak, mit csinálok rosszul? Most kezdtem pár napja, türelmes vagyok, csak kíváncsi is.
STOP. Ez nem lesz jó így Kérdező. Google: Sárga Kapszula, Alapismeretek.
Mindenre kellene edzeni, nem csak egy-két gyakorlatot.
Ezeket csináld:
Guggolás
Felhúzás
Fekvenyomás/Tolódzkodás
Evezés/Húzódzkodás
Vállból nyomás
Vádli állva
Bicepsz állva kétkezes súlyzóval
Hetente 3x eddz! Minden másnap. Például:
Hétfő: Edzés
Kedd: Pihenő
Szerda: Edzés
Csütörtök: Pihenő
Péntek: Edzés
Szombat, Vasárnap: Pihenő
Akkora súlyt használj amivel 8-10 ismétlés megy, három szériát végezz gyakorlatonként. Valamint étrend is kellene ha hosszú távon szeretnél fejlődni. A fent leírt 2 műben minden benne van részletesen.
15 vagyok, Májusban leszek 16.
Nem akarok úgy kinézni mint Schwarzenegger, semmi bajom nincsen a testemmel. Csupán szeretném hogy egy kicsit vastagabb legyen a karom, mert olyan mint egy 8 éves kislánynak és ez nagyon zavar ( ahhoz képest azért elég erős vagyok )!
Amúgy mi a probléma azzal amit csinálok jelenleg? Nem akarom túlzásba vinni az egészet, nem is veszem túl komolyan a dolgot. Nincsenek meg az eszközeim sem, mennék edzőterembe de szinte semmi időm nincsen mert idén fogok érettségizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!