Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hát erre nem tudok mit mondani...

Hát erre nem tudok mit mondani, nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ma volt mérés suliba, magasság, kg, testzsír.(mi még nem méretkeztünk, holnap jön a mi osztályunk)

Nade direkt megfigyeltem a másik osztályt.

Odamegyek megnézem h ki áll rajta, magamba megsaccoltam a tzs-ját és vártam az eredményt.

174magas 55kilós gyerek->6.8-mondom jóvan ez hülye.

kövi gyereket ismertem, kb 9-12%ra tippeltem a tzs-ját, mondom ha ez is totál mást mér, akkor baki(egyébként 170magas 60kilós) benyögi a mérleg h 17% tzs.

Akkor én már röhögtem...

Több gyereknek is ilyen 6.8; 7- ilyen alacsony %okat mutatott. Ami egyértelműen lehetetlen... egy össze-vissza evő, bár "hízhatatlan" genetikának...

Felháborít, h a tesitanárok elhiszik ezeket az adatokat...... feljegyzik meg minden, eszméletlen.

Ennek mi értelme van? Mi a véleményetek erről?

2015. febr. 25. 15:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Te szörnyen buta vagy.

Ez a mérleg következtet....

Ha más adatot írsz be(kor) akkor máris több/kevesebb a testzsírod.....

Ha nincs közöd a témához, nem érted, vagy egyszerűen retardált vagy, akkor ne szólj hozzá a kérdéshez.

2015. febr. 25. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Te de egy beképzelt majom vagy gratulálok. "Nem vagy féltékeny" de azért ki vagy akadva ha másnak jobbat mér a mérleg, gratulálok te szenny. Ezek a testzsírmérő eszközök kicsit megráznak és az alapján mérik a zsírt, de te biztos ezt is jobban tudod, ha már szemre megmondod a testzsírszázalékokat.
2015. febr. 25. 18:45
 13/20 A kérdező kommentje:

Lehet ingerültnek tűnt az írásom, de igazából csak nevetségesnek tartom az egészet... szóval a beképzelt majom nem jött be, nem ismersz.

Megráz? ne nevettess.

17% a gyereknek a testzsírja aki full szálkás, hasa totál látszódik. Valamint a többire meg 6%-t mond. Rázzon össze-vissza (xD) attól még hülyeséget ír...

Jöhet a következő ingerlő komment.

2015. febr. 25. 18:53
 14/20 anonim ***** válasza:
A csontvázakra ne lepődj meg ha 6%-ot ír, mert az annyi, ilyen a genetikájuk. Akire 17%-ot ír annak biztos, hogy nem látszódhat a hasa maximum annyiban, hogy lóg, de nem tudom mert nem voltam ott, simán elképzelhető, hogy szarul állították oda a mérlegre, vagy szarul fogta azt a szart a kezébe.
2015. febr. 25. 19:02
 15/20 A kérdező kommentje:

Látom már lenyugodtál, lehet rendesem beszélni.

Szóval: 6% nem egy össze-vissza evő gyereknek? nem lehetséges.

Valamint az a gyerek eléggé szálkás, tipikus hízhatatlan, és 17%ot mutatott neki.

De nem kell elhinned. :/ Majd kiderül a holnapi mérésekből, h nagy failokat mutat-e.

2015. febr. 25. 19:06
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem egy, vagyis többnek is úgy mutatta. :D(3-4 gyerek) mindnek 6%? hagyjuk márxd
2015. febr. 25. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Simán lehet, genetika kérdése az ilyen gyerekeknél, 15-17 évesen. Azok akik nem tudnak sohase elhízni de nem is izmosak azok tipikusan ilyenek, ezt el kell fogadni. De az életbe számukra ez egy hátrány lesz mert senki se fogja őket komolyan venni ha fenyegetőznek.
2015. febr. 25. 19:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ezt nem hiszem el.

Én lezárom a témát. :/

2015. febr. 25. 19:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Vagyis van ilyen, de 6% az... az már versenyszálkásság.
2015. febr. 25. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Más a 6% egy csont és bőr gyereken, és más egy ~90-100 kilós izmos emberen.

A csont és bőr gyereken nem fog látszani hogy tényleg csak annyi, mert izom sincs rajta ami kirajzolódna. Ezáltal a szemnek lehet csalóka, mert hiába a "szárazság" ettől még nem látszanak az izmok meg ilyesmi.

Nyilván mi nem látjuk az ő testfelépítésüket, de én 90%ra veszem hogy csak te nézed be a dolgokat. Fiatal vagy, és nem túl tapasztalt a témában azt látom. Ne vedd sértésnek, nem annak szánom. Csak azért mondom hogy ne foglalkozz ilyesmivel.

Én anno csont és bőr voltam, minimális izom, semmi zsír, és úgy szép kockás volt a hasam. Utólag jöttem rá hogy 8% körül-alatt lehettem, különben ennyi izommal nem látszódott volna semmi izom.

Másnál is lehet hasonló, vagy más a helyzet, nem kell ahhoz spéci diéta hogy 6% legyél. Ahhoz kell életmód, hogy izmos is maradj közben! 90 kilót nem könnyű tartani 5% tzs körül. 55 kilót lehet.

2015. febr. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!