Mvm sikernap vicc az egész. Szerintetek?
Semmi videót nem láttam schwarzenegger beszédéről pedig pont ő lenne az est fény pontja lényege. Erre kiról látok videót mindenkiról csak arnoldrol semmit... bezzeg vörös zoli kemény 2 képet megosztott amimind a kettő magárol van és ugyanaz meg egy videot láttam am
in a tejfölös száju vörös zoli beszél... meg olyan video amin bohockodik kati béla meg ako fél millát fizetet hogy arnoldal közös fotót csináljon.. ez a magyar undoritóság mint a legyek a légypapirra minden csicska celeb rajta volt csak arnoldrol nem tudtak egy normális videot csinálni vicc és hányás .. nembeszélve arrol amilyen gyenge igénytelen kinézetű helyen colt az egész ..
semmi olyat nem mondott Schwarzenegger ami ne lenne benne a könyvében pl... ha meg ennyire érdekelt, miért nem mentél el?
Szerintem meg az a vicc és a hányás, hogy jöttment senkik így mocskolódnak, olyan emberekre, akik picit többet letettek az asztalra a magyar sport világában, mint te valaha is fogsz...
Ingyen kéne az, amiért mások fizettek, mi?
És otthon, karosszékben, hogy még fölállni se kelljen, nem hogy elutazni, sorban állni és végig ülni egy műanyag széken az előadást...
Mondd, te milyen ember vagy?
Elárulom, ezzel a hozzáállással soha nem leszel sikeres az életben!
A siker nem jár senkinek, azért kőkeményen meg kell dolgozni és meg kell fizetni az árát.
Te pont ezt a kettőt nem vagy hajlandó megtenni...
Ha ennyire érdekel, legközelebb elmész. Miért kéne feltölteni a videót? Ha tényleg ennyit kér egy fotóért, akkor gondolod, hogy hagyja magát filmezni??? Ha ez ilyen egyszerű lenne,senki se menbe el, mindenki inkább megnézné a youtube-on.
A stílusodat meg inkább nem kommentálnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!