Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesítmény fokozót tudtok...

Teljesítmény fokozót tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Alkalmasságim lesz másfél-két hónap múlva. Szeretnék valamilyen teljesítmény fokozót szedni, a jobb eredmény érdekében. Húzódzkodás, fekvő, felülés, futás lesz variálva kicsit. Tehát nem pörgetőt szeretnék, mert az nem nekem nem használ. Valami olyasmire gondolok, ami kitolja a fáradtságérzetet, növeli az energiaszintemet, és huzamosabb ideig kell szedni, hogy egy nap alatt ne múljon el az egész hatása. Jelenleg ginkot és ginzenget szedek. Gondoltam esetleg kreatinra mellé, de nem tudom, hogy az az energiaszintemet növeli csak, vagy a nagy intezitású mozgásformát is támogatja?

Ui.: Olyan anyagot ne nagyon tartalmazzon, amitől a vérképem változna valamelyest, nehogy az orvosi vizsgálaton belekössenek.

2015. febr. 22. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs amire te gondolsz.

Egyél aznap magas szénhidratot. De szerintem az ilyen alkalmasságikra nem a csúcsformát kéne idoziteni mert pont az a lenyege hogy alkalmas legyél

2015. febr. 22. 20:13
 2/11 - palilaci - ***** válasza:
HMB es Beta alanin
2015. febr. 22. 20:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezen az alkalmasságin az lesz alkalmas, aki ki tudja hozni magából a csúcsot.
2015. febr. 22. 20:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi "palilaci"! Ezek lesznek, amit keresek.
2015. febr. 22. 20:24
 5/11 anonim ***** válasza:
De érted elvileg az kéne legye a lényege hogy bármikor meg tudd csinálni
2015. febr. 22. 22:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Én értem, de ha egyszer megvan, akkor utána bármikor meglesz. Csak tartok tőle ennyi az egész. Akkor lenne érthető a felvetésed, ha elmegy valaki egy alkalmasságira úgy, hogy nem készült semmit, és arra az egy alkalomra "felcuccolja" magát, különben a határ közelében sem lenne.
2015. febr. 22. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
azért azt ne várd, hogy elhiggyem, hogy egy magas koffeintartalmú pörgető nincs rád hatással, mert akkor valami genetikai mutáns vagy :D
2015. febr. 23. 00:25
 8/11 anonim ***** válasza:
fekete kávé én azt iszok minden edzés elött!
2015. febr. 23. 07:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Akárhányszor ittam pörgetőt, nem hatott ahogy kell. Kávéval is csak azt érem el, hogy benne van az idg a végtagjaimbam meg a gyomromban, és este nem tudok tőle elaludni. Pörgetni nem pörget, csak nem hagy nyugodtnak lenni.:) De mástól is hallottam már ezt, szóval rajtam kívül ezek szerint vannak még mutánsok.:D
2015. febr. 23. 08:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezekkel nem tudsz tobbet csinalni nem leszel erosebb.

Csupan mentalisan odatesz

2015. febr. 23. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!