Teljesítmény fokozót tudtok ajánlani?
Alkalmasságim lesz másfél-két hónap múlva. Szeretnék valamilyen teljesítmény fokozót szedni, a jobb eredmény érdekében. Húzódzkodás, fekvő, felülés, futás lesz variálva kicsit. Tehát nem pörgetőt szeretnék, mert az nem nekem nem használ. Valami olyasmire gondolok, ami kitolja a fáradtságérzetet, növeli az energiaszintemet, és huzamosabb ideig kell szedni, hogy egy nap alatt ne múljon el az egész hatása. Jelenleg ginkot és ginzenget szedek. Gondoltam esetleg kreatinra mellé, de nem tudom, hogy az az energiaszintemet növeli csak, vagy a nagy intezitású mozgásformát is támogatja?
Ui.: Olyan anyagot ne nagyon tartalmazzon, amitől a vérképem változna valamelyest, nehogy az orvosi vizsgálaton belekössenek.
Ilyen nincs amire te gondolsz.
Egyél aznap magas szénhidratot. De szerintem az ilyen alkalmasságikra nem a csúcsformát kéne idoziteni mert pont az a lenyege hogy alkalmas legyél
Ezekkel nem tudsz tobbet csinalni nem leszel erosebb.
Csupan mentalisan odatesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!