Tönkrement a szálkásításom?
Figyelt kérdés
Buta kérdés, de tegnap este ettem nassolnivalókat (cracker, ropi, szotyi) és ma pedig pár szelet sütit. Ch miatt egyértelműen nem férnek bele az étrendembe, de annyira rossz érzésem van, ezért is szeretném tudni, hogy a szervezetem nagyon megérzi ezt, vagy vissza tud holnaptól állni? Fehérje megvolt/megvan, csak a CH lett több :(2015. febr. 22. 15:56
1/5 anonim válasza:
nem kell fosni, holnaptól visszaállsz a szálkásító diétádra és kész.
2/5 GamerPc válasza:
Szia,ezzel az a baj,hogy csak lelkileg fogsz megtörni,mert így kívánni fogod következőre is.De a testedre nem lesz semmilyen hatással.
3/5 anonim válasza:
Eléggé el van baszva az a szálkásitó etrend amibe ez nem fér bele,
4/5 anonim válasza:
nem, nem tud visszaállni, ezentúl hiába eszet teljesen tisztán és jól, már soha többé nem fogsz fogyni egy grammot sem, ez a cukor örökké a véredben marad, és örökké reprodukálja magát, míg a hájad be nem lepi a bolygót, majd össze nem roskadsz egy fekete lyukká...
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt a választ szerettem volna, köszi :D (Y) Megy a zöld nektek :D
2015. febr. 26. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!