Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felháborító, ami a shop...

Felháborító, ami a shop builder-en van. Tapasztalod?

Figyelt kérdés

Folyton az van,hogy 3 nappal a rendelés után írnak egy üzenetet,hogy nincs a rendelt temélbő.

De akkor miért nem írja oda,hogy nem rendelhető??????

Két heteket kell várni,tiszta ideg vagyok:(((

2015. febr. 17. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
nem "kell" várni, lemondod a rendelést és beszerzed máshonnan... amúgy én még sosem tapasztaltam, nekem mindig mindent időben kihoztak.
2015. febr. 17. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy az adott termékről az az info volt a weboldalukon, hogy nincs raktáron 3-7 munkanapon belül tudják cska küldeni. Ehhez képest a rendelés másnapján ott volt a csomag, benne ez a termék. Ennek az ellentettje is előfordult. De 3 munkanapnál többet soha nem kellett várnom. Soha, semmi problémám nem volt, mindig meg voltam elégedve velük.

Csomagolás is szuper, több réteg ragasztó, ki van tömve a csomag, nem úgy mint myproteinnél, hogy egy réteg ragasztó, de nem körberagasztják, hanem csak az alsó felső oldalon vízszintesen, és oldalra 3-4 cm...

Egyébként pedig 14 napon belül vissza is küldheted a rendelésed, és bármikor le is mondhatod.

Javaslom, hívd fel őket, ne e-mailezz, mert lehet mire olvassák az e-mailt, már rég elküldték neked a rendelésed.

2015. febr. 17. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Jó neked.

Nekem 3 nap kellet mire írtak egy üzenetet,hogy még egy hetet várni kell.

2015. febr. 17. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írta az 1. válaszoló, bármikor lemondhatod, és rendelheted máshonnan. Csak ahonnan rendelnéd, kérdezd meg náluk van-e a termék, és mikor tudják szállítani, nehogy az legyen, hogy mindkét cégnél hiánycikk, és mikor lemondod, kiveszik a megrendelésből, és nem lesz náluk a termékből.
2015. febr. 17. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Most komolyan 1 ilyen alkalom után te hőzöngsz hogy felháborító ami ott van?

Még megérteném ha 2hetente fordulna elő, de ez...

2015. febr. 17. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

2008 óta rendelek rendszeresen onnan, régebben nem volt semmi gondom velük, nagyon meg voltam elégedve és bátran ajánlottam másoknak is, de az utóbbi 3 rendelésemre én is több mint 1 hetet vártam.

A legutóbbira még mindig várok, múlt hétfőn rendeltem, pénteken írtam rájuk, hogy mi van, mert semmi reakció nem volt azon kívül, hogy befogadták a rendelést, tegnap írtak, hogy várni kell egy termékre pár napot (minden, amit rendeltem, raktáron volt a kiírás szerint).

2015. febr. 17. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Te most tényleg ennyire hülye vagy?

Direkt ítam,hogy folyton ez van...leeshetett volna,hogy nem az első alkalom-.-

2015. febr. 18. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!