Felháborító, ami a shop builder-en van. Tapasztalod?
Folyton az van,hogy 3 nappal a rendelés után írnak egy üzenetet,hogy nincs a rendelt temélbő.
De akkor miért nem írja oda,hogy nem rendelhető??????
Két heteket kell várni,tiszta ideg vagyok:(((
Nekem volt olyan, hogy az adott termékről az az info volt a weboldalukon, hogy nincs raktáron 3-7 munkanapon belül tudják cska küldeni. Ehhez képest a rendelés másnapján ott volt a csomag, benne ez a termék. Ennek az ellentettje is előfordult. De 3 munkanapnál többet soha nem kellett várnom. Soha, semmi problémám nem volt, mindig meg voltam elégedve velük.
Csomagolás is szuper, több réteg ragasztó, ki van tömve a csomag, nem úgy mint myproteinnél, hogy egy réteg ragasztó, de nem körberagasztják, hanem csak az alsó felső oldalon vízszintesen, és oldalra 3-4 cm...
Egyébként pedig 14 napon belül vissza is küldheted a rendelésed, és bármikor le is mondhatod.
Javaslom, hívd fel őket, ne e-mailezz, mert lehet mire olvassák az e-mailt, már rég elküldték neked a rendelésed.
Jó neked.
Nekem 3 nap kellet mire írtak egy üzenetet,hogy még egy hetet várni kell.
Most komolyan 1 ilyen alkalom után te hőzöngsz hogy felháborító ami ott van?
Még megérteném ha 2hetente fordulna elő, de ez...
2008 óta rendelek rendszeresen onnan, régebben nem volt semmi gondom velük, nagyon meg voltam elégedve és bátran ajánlottam másoknak is, de az utóbbi 3 rendelésemre én is több mint 1 hetet vártam.
A legutóbbira még mindig várok, múlt hétfőn rendeltem, pénteken írtam rájuk, hogy mi van, mert semmi reakció nem volt azon kívül, hogy befogadták a rendelést, tegnap írtak, hogy várni kell egy termékre pár napot (minden, amit rendeltem, raktáron volt a kiírás szerint).
Te most tényleg ennyire hülye vagy?
Direkt ítam,hogy folyton ez van...leeshetett volna,hogy nem az első alkalom-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!