Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szoltok ehez a videohoz?

Mit szoltok ehez a videohoz?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=0Ss9fM3A2hM---van ket darab 6 kg sulyzom ,hatasos ez a video az en sulyzoimal es egy heten hany nap csinaljam vegig a videot h legyen is latszatja, vagy tudtok ajanlani valami hasonlo hatasos videot
2015. febr. 8. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7es vagyok.Elnézést kérek a rossz kommentért.Keressétek meg a videoban levö srácot és vetessétek le vele a vidókat vele.....
2015. febr. 9. 15:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor ez az jelenti h a video nem er semit, esetleg valami hasznos videot ami utan tudom hasznalni 2 darab 6 kg sulyzom
2015. febr. 9. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Az a video semmit sem ér.Nulla pont az egesz.2darab 6 kilos sulyal nemsok mindnet tudsz csinalni.

Ha nincs semmi sulyod akkor marad a fegyencedzes.Bár én nemsok mindent látok benne.Vizsont ehhez nemkell semmi sem.

amit ajanlami tudok aza sulyzoterem,crossfit,MMA edzesek.

2015. febr. 9. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
igazából, ha már csak 1-2 embert ösztönöz a mozgásra a videóival, már akkor nagyon sokat ér, de mivel sok gyakorlatot hibásan kivitelez, nem érdemes pont tőle tanulni, de ha más ki tudod vitelezni a gyakorlatokat helyesen, akkor ötlet alapnak tökéletesek az ilyenek.
2015. febr. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!