Mit szoltok ehez a videohoz?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=0Ss9fM3A2hM---van ket darab 6 kg sulyzom ,hatasos ez a video az en sulyzoimal es egy heten hany nap csinaljam vegig a videot h legyen is latszatja, vagy tudtok ajanlani valami hasonlo hatasos videot2015. febr. 8. 22:37
1/14 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Amúgy, ha most kezded átmozgató edzést csinálj pár hónapig. Elég egy izomra egy gyakorlat hetente cserélgetve. Néhány gyakorlathoz szerintem sok lehet a 6kg egy kezdőnek pl. lórúgáshoz, amit még a videón sem viteleznek ki túlságosan jól a koncentrált bicepszről nem beszélve, mert az minden , csak nem koncentrált. De ne csak karra edz, hanem minden izomcsoportra. A látszat meg a kajától függ.
2/14 A kérdező kommentje:
22 eves fiu vagyok es nem epen kezdo vagyok ,nap mind nap nehez fizikai munkat vegzek es vegig csinaltam a videon mutatot gyakorlatokat es nem tunik nagyon farasztonak
2015. febr. 8. 23:01
3/14 anonim válasza:
attól, hogy fizikai munkát végzel, még kezdő vagy és meg kellene tanulnod a gyakorlatokat helyesen kivitelezni, különben könnyen lesérülhetsz...
4/14 A kérdező kommentje:
akkor segits egy kezdot a helyes utra terelni,egy linket vagy videot ahol olvasgathatok vagy korul nezhetek mi a tehendo mielot neki kezdenek az edzeseknek
2015. febr. 8. 23:08
5/14 anonim válasza:
Sárga kapszula, és a "sárga oldal".
6/14 anonim válasza:
olvasd el ezt a cikksorozatot:
7/14 anonim válasza:
Kedves kérdezo.Te valoban ugy erzed hogy te vagy az a ember akire fel lehet nezni? Te szeretned megmutatni a fenyt az embereknek.Se formad,se izomzatod,se tapasztalatod nincs.Hany ev van mogotted,5 ? Ugy érzed hogy te is tudsz adni olya szakertoi tanacsokat mint aki mogott mar ott van 20-30 evnyi edzes mult? Ha épeszu ember vagyok akkor NEM valaszt fogsz adni a kerdeseimre.
Minek akarsz te masokat tanitani,mikor te magadsem ertesz ehhez ?! Nevezesd felre a jónépet.Torold le az osszes videodat....
8/14 anonim válasza:
7: szerintem valamit erősen félreértesz....
9/14 Pörölyfej Béla válasza:
Hát mindenre kellene edzeni.
10/14 A kérdező kommentje:
6-valaszolonak koszonom linket,7 valaszolo pedig te felre erted kerdesem 'nem en vagyok videon enis csak youtobon kaptam es ezert raktam fel ide, es megkerdeztem h meg eri video alapjan edzni, van 2 darab 6kg sulyzom es azokat akartam kicsiket hasznalni
2015. febr. 9. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!