Cappy67576 kérdése:
Súly tartashoz mennyi kalóriát vigyek be? (14f)
Figyelt kérdés
169 cm és 55 kg vagyok .. Napi fél órát futok és 1 órát aerobikozok2015. febr. 8. 14:51
1/6 anonim válasza:
Ebben egy dietetikus tudna neked segíteni.
Bár ennyi mozgás mellett a Te korodban szerintem nem érdemes a kalóriákkal foglalkozni (diétázni is csak mértékkel szabad)!
A súlyodból kiindulva vékonyabb lehetsz. Miért fontos, hogy megtartsd ezt a súlyt?
2/6 A kérdező kommentje:
Régebben ducib voltam és valahogy ez lett a mániám. Figyelek minden szarra kalória stb..
2015. febr. 8. 17:29
3/6 A kérdező kommentje:
Napi 1200 kalorianal nem merek többet enni
2015. febr. 8. 17:31
4/6 anonim válasza:
Az nem baj, ha odafigyelsz, de ne vidd túlzásba! Ha nem viszel be fölösleges kalóriát (pl. cukros üdítők, csokoládé), akkor rendszeres sport mellett nem fogsz elhízni!
Most elég vékony vagy, igaz?
5/6 A kérdező kommentje:
Cukros uditoket eleve hanyagolom csokit nem eszek .. És ahoz képest vékony vok sokan azt mondják hizak de mindig bűn tudatom van mikor eszek valami kiadkiadosabat
2015. febr. 8. 17:42
6/6 A kérdező kommentje:
Mai étrendbem ez volt :reggeli egy darab kis peksuti .. Tízórai :3db puffasztott rizs illetve egy alma .. Ebédre lencse főzelék .. És most más nem merek többet enni
2015. febr. 8. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!