Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elkezdtem csirkemellet rizzsel...

Elkezdtem csirkemellet rizzsel enni, de nem tudom folytatni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ennyi rizst és csirkemellet,de anyagi okok miatt ezt nem tudom egész hónapban tartani.A csirkecomb jóval olcsóbb mint a mell.A comb is tartalmazz annyi fehérjét mint a mell?
2015. febr. 8. 00:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Mell helyett szoktak combot is enni :)szóval a válasz ,igen,megfelel
2015. febr. 8. 00:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Aézrt olcsóbb mert abba bnne van a csont is.

veszel 1 kg csirkecombot akkor az nem teljesen 1 kg húsabba benn van csont is.

2015. febr. 8. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó a comb is de filézve vegyed, hogyha mindig megeszed a bőrét is annak csúnya vége lesz.
2015. febr. 8. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
9%

Nem a csirkemellben levő fehérjétől fejlődsz , ha egyáltalán fejlődsz.

Kívülről bevitt proteáz vagy papain nélkül egybként sem tudod az összes megevett fehérjét lebontani aminosavakká, hiszen nem termelődik annyi a gyomorenzimjeidben.

A csirkéket hormonokkal vagy más (a labor által nem kimutatható) anyagokkal fújják fel, és természetes színezékkel festik be sárgára (pl: kurkuma vagy más növényi szinező).

Nekem senki ne bizonygassa, hogy normál körülmények között egy csirke 4-5 hét alatt 2 - 3 kilósra megnő!

A legtöbb boltban kapható csirkébe, ha megnézitek a zúzáját nagyon parányi. Kb akkora mint egy fél tojás vagy még akkora se.

Ebből arra lehet következtetni, hogy életében nem evett szemes takarmányt.

Tápoldatot evett...

Ha nem így lenne, akkor a biológiailag első számú fehérjeforrásnak számító tojástól is ugyanekkora fejlődést lehetne elérni.

Próbáld ki hogy főt tojást eszel.

Kiváncsi vagyok, működik majd?

2015. febr. 8. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz, ha megeszed bőrét!

Nem 1980-ban vagyunk...

A bőr tulajdonképpen kollagén, a kollagénre meg szüksége van a bőröd és hajad mellett az ízületeidnek, porcaidnak és csontjaidnak is.

2015. febr. 8. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

1980 ban a csirke, még talán biológiailag is csirke volt, de mára már kissé megváltozott a csirke tenyésztés, pardon GYÁRTÁS folyamata.

Amik létrejöttek azok tulajdonképpen szteroiddal gyártott kétlábú mell mutánsok.

Ezekből sosem lennének tyúkok..

Ha még pár héttel tovább hagynák őket élni, gyakorlatilag akkorára nőne a mellük, hogy már lábra sem tudnának állni..

Láttam már egykiló húsz dekás "csirke" mellet, az állat kb 6 hetes lehetett.

2015. febr. 8. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:

# 6

Lehet szabadon nevelt kopasztott csirkét is venni.

2015. febr. 8. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Zerge összehordtad ide a legtöbb fogyatékos teóriát, ha nem tudod miről beszélsz akkor ne tedd. Felfújt, szteroid stb. fingod nincs az egészrõl.
2015. febr. 8. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:

zerge:

Én csirkéről beszélek, nem arról, amiről te.

Nem tudom, hogy te honnan szerzed be az élelmiszert, de én mindent, amit csak lehet, faluról, a termelőtől közvetlenül.

Mert minőségibb és olcsóbb, igen hosszútávon olcsóbb is.

2015. febr. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!