Elkezdtem csirkemellet rizzsel enni, de nem tudom folytatni?
Aézrt olcsóbb mert abba bnne van a csont is.
veszel 1 kg csirkecombot akkor az nem teljesen 1 kg húsabba benn van csont is.
Nem a csirkemellben levő fehérjétől fejlődsz , ha egyáltalán fejlődsz.
Kívülről bevitt proteáz vagy papain nélkül egybként sem tudod az összes megevett fehérjét lebontani aminosavakká, hiszen nem termelődik annyi a gyomorenzimjeidben.
A csirkéket hormonokkal vagy más (a labor által nem kimutatható) anyagokkal fújják fel, és természetes színezékkel festik be sárgára (pl: kurkuma vagy más növényi szinező).
Nekem senki ne bizonygassa, hogy normál körülmények között egy csirke 4-5 hét alatt 2 - 3 kilósra megnő!
A legtöbb boltban kapható csirkébe, ha megnézitek a zúzáját nagyon parányi. Kb akkora mint egy fél tojás vagy még akkora se.
Ebből arra lehet következtetni, hogy életében nem evett szemes takarmányt.
Tápoldatot evett...
Ha nem így lenne, akkor a biológiailag első számú fehérjeforrásnak számító tojástól is ugyanekkora fejlődést lehetne elérni.
Próbáld ki hogy főt tojást eszel.
Kiváncsi vagyok, működik majd?
Semmi bajod nem lesz, ha megeszed bőrét!
Nem 1980-ban vagyunk...
A bőr tulajdonképpen kollagén, a kollagénre meg szüksége van a bőröd és hajad mellett az ízületeidnek, porcaidnak és csontjaidnak is.
1980 ban a csirke, még talán biológiailag is csirke volt, de mára már kissé megváltozott a csirke tenyésztés, pardon GYÁRTÁS folyamata.
Amik létrejöttek azok tulajdonképpen szteroiddal gyártott kétlábú mell mutánsok.
Ezekből sosem lennének tyúkok..
Ha még pár héttel tovább hagynák őket élni, gyakorlatilag akkorára nőne a mellük, hogy már lábra sem tudnának állni..
Láttam már egykiló húsz dekás "csirke" mellet, az állat kb 6 hetes lehetett.
# 6
Lehet szabadon nevelt kopasztott csirkét is venni.
zerge:
Én csirkéről beszélek, nem arról, amiről te.
Nem tudom, hogy te honnan szerzed be az élelmiszert, de én mindent, amit csak lehet, faluról, a termelőtől közvetlenül.
Mert minőségibb és olcsóbb, igen hosszútávon olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!