Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítésnél mi számít koxnak?

Testépítésnél mi számít koxnak?

Figyelt kérdés
Jó formán nem sok mindent tudok a kox-ról eddig azt véltem hogy a 100% protein is koxnak minősül aztán kiderült hogy nem. Kezd érdekelni hogy akkor mik számítanak kox-nak? (scitec termékek közül valami annak számít?!)

#protein #Nem kox #scitec termékek
2015. febr. 6. 23:18
1 2
 11/13 Osynho ***** válasza:

Porok: liszt, porcukor, fűszerek, tartósítószerek, színezékek, stb stb. Többségük bizonyítottan káros, mégsem "félnek" az emberek raklap számra magukba tömni. Én ezt tartom furcsának.

A kávé, tea is bepörget, akkor az is kox? :) Sőt, maga a táplálkozás is dopping. Hiszen a helyes étrendtől lesz erőd, a tápanyagokat beépítve lehetsz erősebb, lehet több izmod. Szóval elősegíti a fejlődésedet. Akkor egy csirkemell rizzsel is kox.

2015. febr. 7. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatnád elolvasni mi van az étrendkiegészítõkben.

Az edzés elõttiben koffein van, mint a KÁVÉban, mondjuk szerintem teljesen felesleges/veszélyes.

2015. febr. 7. 15:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Például azt hallottam hogy a hotblood tönkre teszi az ereidet és még rosszul is leszel tőle. (csak hallottam)
2015. febr. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!