Tömegnövelés vagy szálkásítás? Nem tudok dönteni. Hozzáértők segítségét kérném.
Azért nem tudok dönteni mert mondjuk úgy elég "fura" testalkatom van. Erre a testalkatra a neten a "skinny fat" megnevezést találtam. Átlagos,vékony, de zsíros testalkat.
Jelenleg 85kg vagyok (testzsír fogalmam sincs mennyi lehet)és izom nem nagyon van rajtam. Has,derék,arc (hörcsög pofa,toka) részeken zsíros. A többi testrészen teljesen átlagos vagyok.
Több lehetőséget találtam.
1. "Tüntessem" el a zsírt és utána belőtt,tiszta étrenddel tömegnövelés 5-6 hónapig.
2. Indítok egyből belőtt,tiszta tömegnöveléssel.
3. Mondjuk 2 hónap tömegnövelés utána szálkásítás. Utána megint 2 hónap tömegnövelés,szálkásítás.
Mit tanácsoltok? Ti mihez kezdenétek az én helyemben?
--gömb--
Én a helyedben kevés ch-rol indulnék, és mondjuk két hónap alatt fokozatosan emelnem egy óvatos tomegelos mennyiségig. Így az elején tudsz zsírt is veszíteni, plusz az elején egy minimális mértékben lehet emellett izmosodni is.
A sűrű valtogatasban én nem látok poént. Akkor inkább egy kettő közötti étrend, nevezik testkompozicio változtatásnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!