Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelés vagy szálkásítás?...

Tömegnövelés vagy szálkásítás? Nem tudok dönteni. Hozzáértők segítségét kérném.

Figyelt kérdés

Azért nem tudok dönteni mert mondjuk úgy elég "fura" testalkatom van. Erre a testalkatra a neten a "skinny fat" megnevezést találtam. Átlagos,vékony, de zsíros testalkat.

Jelenleg 85kg vagyok (testzsír fogalmam sincs mennyi lehet)és izom nem nagyon van rajtam. Has,derék,arc (hörcsög pofa,toka) részeken zsíros. A többi testrészen teljesen átlagos vagyok.

Több lehetőséget találtam.

1. "Tüntessem" el a zsírt és utána belőtt,tiszta étrenddel tömegnövelés 5-6 hónapig.

2. Indítok egyből belőtt,tiszta tömegnöveléssel.

3. Mondjuk 2 hónap tömegnövelés utána szálkásítás. Utána megint 2 hónap tömegnövelés,szálkásítás.

Mit tanácsoltok? Ti mihez kezdenétek az én helyemben?

2015. febr. 4. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

--gömb--

Én a helyedben kevés ch-rol indulnék, és mondjuk két hónap alatt fokozatosan emelnem egy óvatos tomegelos mennyiségig. Így az elején tudsz zsírt is veszíteni, plusz az elején egy minimális mértékben lehet emellett izmosodni is.

A sűrű valtogatasban én nem látok poént. Akkor inkább egy kettő közötti étrend, nevezik testkompozicio változtatásnak is.

2015. febr. 4. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is hosszú nagyon lassú tömegelès. De ha skinny fat vagy abban benne van hogy nem vagy nagyon kövèr tehàt nyugodtan mehetne egy lassú tömegelès is
2015. febr. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!