Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki rendelt már erről az...

Valaki rendelt már erről az oldalról?

Figyelt kérdés

[link]

Kezdőként ketesem a leggazdaságosabb megoldást. Melyik fehérjét lenne érdemes megvenni?

2015. jan. 31. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

főleg kezdőként nem a kiskapukat kellene keresned... az étrend legolcsóbb része a kiegészítő...

muscleteam nél kapsz mhn 100% whey protein 2 x 3kg 24000ft ért annál gazdaságosabb valódi megoldást nem nagyon fogsz találni.

2015. jan. 31. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én többször vásároltam tőlük. Általában az 5kg-os wpc80-at vettem.

Ha lesz rá keret, megint lövök egy csomaggal.

2015. febr. 1. 08:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Számomra az első válaszban velinkelt oldal egyáltalán nem hiteles, és kicsit lejárató szagú.

Nyilván nem fognak pozitív dolgokat írni egy konkurens cég termékéről...

2015. febr. 1. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
nyilván nem... de majd ha jönnek az indokolatlan zsírpárnák, de ide gyere panaszkodni...
2015. febr. 1. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
de tudod a shop.builder egy bolt... igaz van egy két saját termékük, de min olyan, mindent forgalmaznak rengeteg márkától, mivel egy márka független bolt... ha ez a termék jó lenne, akkor nemes egyszerűséggel forgalmaznák ezt is... ahelyett, hogy leírják, hogy nem jó... de felőlem... azt hiszel amit akarsz... csak ha eldöntötted a választ a kis fejedben, akkor minek kérdezel?
2015. febr. 1. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Százhúsz(kg), nem volt szó erről a termékről a builderes cikkben. A kérdéses vállalkozásnak semmi köze a vateras gyökerekhez. Mint írtam is, párszor vásároltam tőlük, nem tudom pontosan, de 15 kg-ot biztosan benyomtam a wpc80-ból, ráadásul ez volt a kizárólagos fehérje forrásom, és nem volt vele gond.
2015. febr. 1. 12:55
 7/7 tap bela ***** válasza:

muscleteam MT nutriwhey 5kg = 15.500FT

CMF, 100%-ban instant, WPC80

2015. febr. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!