Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Crossfit edzés jobb fogyásra...

Crossfit edzés jobb fogyásra mint a hagyomás sulyzos edzes?

Figyelt kérdés

Tudom tudom etrend.. de azert megsem. lattam youtube videot amiben egy kinai forma beszelt az afterburn edzesmodszerrol. beszeltem egy magyar edzovel is aki szinten megerositett abban h az aktiv kardiovaszkularis mozgaa forma tobb kaloriat eget illetve magasabb lehet a szenhidrat bevitel.

gondolom a crossfit jellegu edzes is ilyen vagy nem?

2015. jan. 29. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Heti fél/1 kilót leeht kb fogyni zsírból,minimális izomveszteséggel,az meg súlyzóssal is hozható. Nincs olyan hatékony meg nem.
2015. jan. 29. 20:15
 2/2 Dogmatix91 ***** válasza:
Ha kicsit odafigyelsz a kajára akkor a CF elég hamar lepucol. Én nem figyelek de így is kb annyi zsír van rajtam amit egy lightosabb odafigyeléssel le tudnék szedni. Persze ez alkat kérdése is. Konditeremben is lehet aktívabban edzeni, csak ott nehezebben megoldható ha sokan vannak. Egyébként meg teljesen más a két edzés, sok kondisnak nem tetszik a CF, mert - idézem - fárasztó. De nem is egy a célja a két sportnak.
2015. febr. 15. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!