A nők ha edzenek, nem csak a kinézetük, de az izmaik is nőnek és erősödnek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 20:02
1/18 anonim válasza:
A kinézetet az izmok határozzák meg.
2/18 anonim válasza:
a format az izmok adjak meg...minel fejlettebbek az izmok, annal formasabbnak latszol, es igen erosebb is leszel, meg egeszsegesebb
3/18 Pörölyfej Béla válasza:
Nem. Csak nagy $eggük lesz oszt kész.
4/18 A kérdező kommentje:
Értem,köszi :-)
Am utolsó,hogy lettél 91%-os ilyen kommentekkel?:-D
2015. jan. 27. 20:24
5/18 Pörölyfej Béla válasza:
Úgy, hogy szoktam normálisan is írni, csak most spicces vagyok. :)
6/18 anonim válasza:
Olyan kemény csajokat láttam, belenyomtak 450kg-ba fekve, 1tonnával guggoltak, 1,5tonnával felhúztak... Sok volt nekik a fehérjekoxporcucc :D
7/18 Pörölyfej Béla válasza:
Engem hazafelé megvert egy ilyen 160 centis 40 kilós csaj. Letepert, aztán alulra kerültem. Rossz vége lett volna ha nem jön Ronnie Coleman meg Arnold és Stallone. Meg vagy 10 kidobó, Alig bírták leszedni rólam.
8/18 anonim válasza:
Múltkor meg olyat láttam, aki akkora volt, min Arnold, Jay Cutler, Ronnie Coleman, Franco Columbu, Sergio Oliva, Tom Platz, Phil Heath stb. együttvéve :D
9/18 Pörölyfej Béla válasza:
Hogy fért be a konditerem ajtaján? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!